Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts - Maria-Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Uitdagend en dynamisch, dat is wat je in deze baan treft als specialist ouderengeneeskunde (SO). Jij komt hier alle facetten uit je vak tegen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Je bent een expert op een bepaald deelgebied en deelt deze kennis met je collega’s.

Werken binnen Maria Oord betekent dat je in overleg met je collega’s de vrije keuze hebt in welke (combinatie) van afdelingen/taken je krijgt naast je werk op de revalidatieafdeling. En verder kun je jouw uitdaging vinden in het verder ontwikkelen van de revalidatieafdeling of in de contacten met de ziekenhuizen.

Zorg binnen Maria Oord gaat 24 uur per dag door. We hebben onze bereikbaarheidsdiensten vanuit het team geregeld aangevuld met een externe partner. In goed overleg met je collega’s vervul je deze diensten. Kortom een heel gevarieerde baan!

De vacature is ontstaan wegens pensionering van een van de Specialisten Ouderengeneeskunde/kaderarts GRZ.

Hier ga je werkenMaria-Oord heeft een kleinschalig karakter en alle afdelingen zijn op loopafstand. Maar vergis je niet: hier vind je 44 bedden kortdurende zorg met specialisatie in orthopedie en CVA. Daarnaast is er zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie en andere neurologische ziekten en psychiatrische ziekten.

Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je onderdeel uit van een deskundig en leuk multidisciplinair team met een kaderarts eerste lijn, 3 specialisten ouderengeneeskunde, een verpleegkundig specialist, basisartsen, doktersassistenten en medisch secretariaat. En natuurlijk een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. We hebben allemaal goed en laagdrempelig contact met elkaar. We lopen gemakkelijk bij elkaar naar binnen, omdat we allemaal op dezelfde locatie werken.

Er zijn nauwe banden met het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis en Amsterdam UMC.

Wat wij verwachten van jou


  • Je bent een deskundige Specialist Ouderengeneeskunde die collegialiteit en samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. In een omgeving waar ruimte is om te bouwen, weet jij aan te pakken en verbeteringen door te voeren.


  • Het is een pré als je een afgeronde kaderopleiding geriatrische revalidatie hebt, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze te gaan volgen.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij bieden je een contract van minimaal 24 uur. Wil je meer werken, dan kan dat tot maximaal 36 uur per week.

  • Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT.

  • Als Specialist Ouderengeneeskunde wordt je ingeschaald in FWG schaal 75 minimaal € 5.319,47 en maximaal € 8.390,86 bruto per maand op basis van 36 uur. We bieden je een vast contract aan.

  • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantie uitkering van 8%.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Bel, mail of whatsapp gerust naar Marianne Vos, 06-82144635, Mar.Vos@careyn.nl of Rianne Godfried, Specialist Ouderengeneeskunde, 06-20008564, R.Godfried@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts - Maria-Oord - Vinkeveen