Specialist Ouderengeneeskunde (SO) - Hellevoetsluis

Dit ga je doen

Als specialist ouderengeneeskunde (SO) binnen het verpleeghuis ben jij verantwoordelijk voor de medische zorg van cliënten. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van de medische zorg van kwetsbare ouderen. De regie heb jij als specialist ouderengeneeskunde in handen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Je bent een expert, op een bepaald deelgebied en deelt deze kennis met je collega’s. Je draagt als specialist ouderengeneeskunde de verantwoordelijkheid over de kwaliteit en continuïteit van de medische zorg in jouw regio. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten, deze zijn namelijk uitbesteed. Op vrijwillige basis kun je echter altijd mee draaien. Tijdens de kantooruren is er een piketdienst voor de acute medische zorg in het werkgebied. Die dienst wordt grotendeels ingevuld door basisartsen en aangevuld met overige medisch behandelaren. Wekelijks heb je een multidisciplinaire zorgbespreking. Je bespreekt samen met andere professionals de voortgang van patiënten, evalueert de gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij.

We zoeken een specialist ouderengeneeskunde voor onze locatie in Hellevoetsluis met ongeveer 70 bedden. Alhier wordt zorg verleend aan somatische en PG-cliënten. Samen met een physician assistent draag je de verantwoordelijkheid voor de medische zorg.

Kies als arts voor meer regelmaat. Kies voor de ouderenzorg bij Careyn!

Wat wij verwachten


- Je bent een enthousiaste specialist ouderengeneeskunde met liefde voor het vak en wil een proactieve rol nemen in de organisatie
- Je hebt interesse in alle ontwikkelingen binnen het vakgebied en hebt een voorliefde voor wetenschappelijk onderzoek. Je past deze ontwikkelingen binnen je vakgebied op natuurlijke wijze in de praktijk toe
- Het is een pré wanneer jij ervaring en/of interesse hebt in de WZD.
- Je bent de sparringpartner van het management, collega artsen, verpleegkundig specialisten en paramedici
- Als geen ander weet jij het overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving.
- Je bent stressbestendig én communicatief vaardig, flexibel, draagt zorg voor continuïteit van zorg, collegiaal en springt bij in tijden van vakantie of bijvoorbeeld ziekte.
- Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar.

Los je graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werk? En hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Solliciteer direct! Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


- Als waardering voor jouw inzet krijg je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering. Én je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen. Eventueel is het volgen van een (kader)opleiding mogelijk. Bijvoorbeeld de kaderopleiding eerstelijns de kaderopleiding PG kaderopleiding opleiden of de opleiding tot WZD functionaris.
- Voor deze functie is markttoeslag van toepassing! Daarom biedt Careyn jou een passend salaris conform de cao VVT, FWG 75 (€ 5.164,53 en maximaal € 8.146,47 bruto per maand op basis van 36 uur). De precieze inschaling is afhankelijk van jouw (kader)opleiding en werkervaring.
- Maar dat is nog niet alles: na jouw proefperiode krijg je direct een vast dienstverband.

Hier ga je werken

Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus. 0683166519, b.degeus"careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde (SO) - Hellevoetsluis