Team- / Projectmanager - De Zes Rozen en Herman Gorterhof - Spijkenisse

Dit ga je doen

Voor onze prachtige locaties De Zes Rozen en Herman Gorterhof in Spijkenisse zoeken wij een gedreven teammanager voor 32-36 uur per week. Als teammanager geef jij leiding aan een aantal teams van in totaal circa 50 medewerkers (zowel zorgmedewerkers als zorgassistenten). Samen met jouw teams én collega kwaliteitsverpleegkundige, zorg je dat de 51 bewoners de best passende zorg krijgen.

Continue verbeteren
In de regio Nissewaard vinden wij het erg belangrijk om steeds te blijven verbeteren. Het is daarom ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Door middel van het coachen van jouw teams zorg jij ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Als teammanager denk jij vooral in oplossingen. We zoeken hiervoor iemand, die op coachende en verbindende wijze, mensen kan motiveren en stimuleren en een zichtbaar voorbeeld is voor zijn of haar medewerkers. Ontwikkelen en leren is daarbij erg belangrijk, voor jezelf maar ook voor jouw teams. Aandacht en kwaliteit staan voor jou voorop.

Samen met je teams zorg je voor goede bedrijfsvoering ten behoeve van een gezond bedrijf, professionele medewerkers met plezier in het werk en een hoogstaande kwaliteit van zorg en handelt daarbij vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid, zowel voor de medewerkers als onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een klimaat waarin de zorgprofessionals optimaal hun werk kunnen doen.

Je zorgt voor een personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), die past binnen de afgesproken kaders. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van wet- en regelgeving en het beleid van de organisatie en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding. Daarnaast lever je een bijdrage aan het beleid van De Zes Rozen en Herman Gorterhof en de regio Nissewaard. Je legt direct verantwoording af aan jouw leidinggevende, de manager zorg van Nissewaard.

Management Team Nissewaard
Als teammanager maak je onderdeel uit van het MT Nissewaard waar je, samen met collega teammanagers, locatiemanagers, kwaliteitsverpleegkundigen en de manager zorg uit de regio, het MT vormt. Samen kijken jullie “out of de box” naar de mogelijkheden van inzet van professionals, waardoor dwarsverbanden gecreëerd kunnen worden.

Ontwikkelopdracht
Gezien de uitdagingen die op ons afkomen, denk aan toenemende, complexere zorgvragen en krimpende arbeidsmarkt, ligt er een ontwikkelopdracht. Een opdracht gericht op een intensieve samenwerking tussen intra- en extramurale zorgprofessionals en het inzetten van nieuwe technologiën.

Wat wij verwachten


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, verbindende en collegiale teammanager, die:
- beschikt over een HBO werk- en denkniveau én zorginhoudelijke en managementkennis op HBO-niveau;
- minimaal 3 jaar werkervaring heeft in een leidinggevende rol. Ervaring in de zorg wordt op prijs gesteld, maar als je in een andere branche hebt gewerkt verwelkomen wij je frisse blik. Wel verwachten wij, dat je specifieke thema’s die in de zorg spelen snel eigen kunt maken;
- inzicht heeft in de organisatie en financiering van intramurale zorg, diensten en personeelsbeleid;
- cijfermatig inzicht heeft met het oog op personeelsplanning, productie- en verzuimcijfers, jaarplan, begroting en kennis van project- en verandermanagement;
- communicatief vaardig is en rekening houdt met het begripsniveau van de medewerkers;
- proactief, flexibel, zelfstandig en een luisterend oor is en initiatief neemt op de toegewezen rollen en taken;
- doortastend, vasthoudend en resultaatgericht is.

Als teammanager werk je vanuit vertrouwen, echte aandacht en verbinding. Je coacht en ondersteunt dichtbij, hebt een open houding en je kunt door jouw enthousiasme en ervaring mensen meenemen.

Arbeidsvoorwaarden


- We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.
- Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 55 van de CAO VVT (2.700,46 tot 4.286,78 o.b.v. 36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
- Gezien de ontwikkelopdracht is, afhankelijk van kennis, takenpakket en ervaring, een (tijdelijke) aanvulling tot FWG 60 bespreekbaar.
- Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
- Een scholings- en ontwikkelprogramma maken onderdeel uit van de inwerkperiode.

Hier ga je werken

‘We ondersteunen het wonen en leven zoals je thuis deed’

Achter de hypermoderne gevel van woonzorgcomplex De Zes Rozen in Spijkenisse doen de medewerkers er alles aan om het thuisgevoel te creëren zoals de psychogeriatrische bewoners hadden voordat zij hierheen verhuisden. En dat levert wat op! Plezier, een gevoel van veiligheid en vooral: rust.

Rust op de 5 appartementen waar 6 mensen een huishouden vormen. Bewoners helpen waar mogelijk mee met de was, de strijk en met het koken. Familie en mantelzorgers zijn van harte welkom ook de handen uit de mouwen te steken en te participeren in de dagelijkse bezigheden.

Bij De Zes Rozen zit de voordeur op slot, maar verder kan er gewoon rondgewandeld worden. Dat doen bewoners dan ook graag, zoals voor een bakkie bij de buren. De verzorgende is samen met de zorgassistent de spil van het huishouden en creëert sfeer en gezelligheid. De verpleegkundige coördineert de dag inhoudelijk, coacht medewerkers en regelt de zorgprocessen. De specialist ouderengeneeskunde is beschikbaar als huisarts en disciplines als de fysiotherapeut, psycholoog en ergotherapeut zijn betrokken.

Ga je dit team versterken, dan ben je waarschijnlijk inlevend, ondernemend en optimistisch. Weet dat De Zes Rozen net zo lang met jou zoekt tot je de plek hebt gevonden (of gecreëerd) waar je zelf 100% thuis bent. Want daar word jíj gelukkig van.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!
Deze vacature is ook binnen Careyn uitgezet.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Ja Ik solliciteer graag als Team- / Projectmanager - De Zes Rozen en Herman Gorterhof - Spijkenisse