Teammanager thuiszorg - Rozenburg

Dit ga je doen

Voor de extramurale zorg in Rozenburg zoeken we een teammanager voor 24 – 28 uur. Als teammanager geef je behalve aan twee wijkteams, leiding aan een aantal regio-overstijgende teams, zoals de casemanagers Dementie, de ongeplande nachtzorg en de terminale nachtzorg. Je zorgt samen met je teams voor goede bedrijfsvoering ten behoeve van een gezond bedrijf, professionele medewerkers met plezier in het werk en een hoogstaande kwaliteit van zorg en handelt daarbij vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een klimaat waarin de zorgprofessionals optimaal hun werk kunnen doen. In Rozenburg zijn de extramurale en intramurale zorg en welzijn met elkaar verweven.
Als teammanager extramuraal zal je dan ook een intensieve samenwerking hebben met je collega teammanager intramuraal en welzijn, de kwaliteitsverpleegkundige en de coördinatoren welzijn. Samen kijken jullie “out of de box” naar de mogelijkheden van inzet van professionals, waardoor dwarsverbanden gecreëerd kunnen worden. Je zorgt voor een personele bezetting (kwantitatief en kwalitatief), die past binnen de afgesproken kaders. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van wet- en regelgeving en het beleid van de organisatie en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding. Daarnaast lever je een bijdrage aan het beleid van Rozenburg. Jouw leidinggevende is de manager zorg van Rozenburg.

Wat wij verwachten


We zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze teammanager.
- Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau én zorginhoudelijke en managementkennis op HBO-niveau.
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de Thuiszorg. Bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven aan een heterogeen team.
- Je hebt inzicht in de organisatie en financiering van extramurale zorg en diensten en van personeelsbeleid.
- Verder beschik je over cijfermatig inzicht met het oog op personeelsplanning, productie- en verzuimcijfers, jaarplan en begroting en kennis van project- en verandermanagement.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waarbij je rekening houdt met het begripsniveau van de medewerkers.
- Je bent proactief, resultaatgericht , en zelfstandig en neemt initiatief op de toegewezen rollen en taken.
- Je werkt vanuit vertrouwen, echte aandacht en verbinding.
- Je coacht en ondersteunt dichtbij en je hebt een open houding en je kunt door jouw enthousiasme en ervaring mensen meenemen.

Hier ga je werken


Rozenburg, een dorpje waar iedereen elkaar kent, wat is omsloten door water en industrie, wat van oudsher heel zelfstandig is, waar harde werkers wonen en… wat langzaam vergrijst. Ziedaar jouw werkgebied(je) waar je bijna alles fietsend kunt doen.
Rozenburg heeft twee wijkteams van samen ongeveer 40 zorgprofessionals. Zij ondersteunen de mensen in de wijk om zo lang en prettig mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Ze zijn vindingrijk en helpen door persoonlijke oplossingen op maat te organiseren en door mensen te stimuleren dingen zelf aan te pakken. Er is zowel binnen de organisatie als daarbuiten een hecht netwerk, dat zorgt voor een soepele en snelle samenwerking.
Voor jou persoonlijk is de Rozenburg dé plek om je te ontwikkelen. Je werkt weliswaar zelfstandig en baseert je op je eigen expertise en kennis, maar je collega’s dagen je uit om mee te denken en kritisch te blijven op je werk. De sfeer is niet gericht op prestatie en productiviteit, maar op hoe jij als mens het beste uit jezelf en je teams kunt halen. Zodat de cliënt geholpen wordt in een volwaardig bestaan. De zorg bestaat tenslotte uit zoveel meer dan alleen wassen, kleden en steunkousen!

Arbeidsvoorwaarden


Ouderenzorg doet er toe in onze samenleving. Careyn doet er toe op de Zuid-Hollandse Eilanden. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 55 van de CAO VVT (2.700,46 tot 4.286,78 o.b.v. 36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Een scholings- en ontwikkelprogramma maakt onderdeel uit van de inwerkperiode.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Solliciteer direct via onderstaande ‘sollicitatiebutton’.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Vooijs, tel.: 06 – 51216383, Manager Zorg Rozenburg. Voor overige vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl.

Een selectie assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Teammanager thuiszorg - Rozenburg