Thuisbegeleider - Nissewaard

Dit ga je doen

Thuisbegeleiding is gericht op het structureren van het dagelijks leven, het bevorderen van zelfregie, het weer leren grip te krijgen op het leven en het versterken van het sociale netwerk en de participatiemogelijkheden van cliënten. Een thuisbegeleider bij Careyn gaat uit van de kracht van de cliënt. De zorgsector waarin Careyn opereert is een dynamische omgeving. Careyn levert hierin een volledig en toonaangevend assortiment preventie-, zorg- en behandeling in het woongebied van de klant. De dienstverlening sluit naadloos aan op iedere levensfase - van jong tot oud -, de dagelijkse ‘thuis’ omgeving en de specifieke omstandigheden van de klant. Careyn bevindt zich op het snijvlak van zorg en welzijn, cure en care, eerste- en tweedelijnszorg, preventie en nazorg.

Het Careyn team Nissewaard zoekt een gemotiveerde en ervaren Thuisbegeleider voor maximaal 28 uur per week.

Zoek jij een leuke baan in de maatschappelijke dienstverlening en ben je een heuse generalist op dit vlak? Dan is een plekje binnen het thuisbegeleidingsteam van Careyn misschien iets voor jou!

Wat neem je mee?


• Minimaal MBO niveau 4 (Social Work, MMZ, SPW of vergelijkbaar);
• Je bent een generalist en hebt kennis van psychiatrische ziektebeelden, verstandelijke beperking, verslavingsproblematiek, opvoedkundige vraagstukken en dementie;
• Je hebt kennis van de gezonde ontwikkeling van kinderen (leeftijdsadequaat gedrag);
• Je beschikt over ervaring in een soortgelijke functie;
• Je werkt zelfstandig en plant je eigen werk, je bent stressbestendig en een verbinder;
• Je kunt omgaan met mensen die in een multiprobleem situatie verkeren;
• Je beschikt over een uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en vaardig met de computer;
• Je werkt methodisch en bekend met het werken met zorgplannen;
• Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit mag je van ons verwachten:


• Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
• In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
• Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 (€ 2.268,88 tot € 3.159,64 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
• Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
• Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over de vacature contact op met:

Jenny Schemkes via j.vanhoudt@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Thuisbegeleider - Nissewaard