Traineeship Manager Zorg - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op. Kom jij onze organisatie versterken? Lees snel verder en solliciteer direct!

Careyn heeft inspirerende visie op positieve gezondheid. Wij willen bijdragen aan een veerkrachtig en betekenisvol leven voor onze cliënten. Daar waar we voorheen vooral de vraag stelden: ‘Wat mankeert u?”, laten we ons nu leiden door de vraag “Wat vindt u belangrijk?”. Niet de aandoening, maar het leven en de mens centraal. Dit doen we in toenemende mate samen. Met elkaar, met onze cliënten en hun naasten, met andere (maatschappelijke) organisaties.

Careyn Utrecht Stad heeft een heldere strategische aanpak voor de komende jaren. We werken vanuit een matrixmodel waarbij integraliteit het credo is. Wij zien de vraag naar thuiszorg groeien. We streven in de wijken naar behoud van gezondheid en naar het voorkómen van zorg. Hoe kunnen we cliënten langer thuis ondersteunen met zoveel mogelijk eigen regie? En gelukkig hoeven wij niet alles zelf te doen, maar met andere aanbieders en partners in de stad. Over deze en andere uitdagende vraagstukken denk je als Management Trainee mee en je vertaalt deze naar operationeel niveau.

Als management trainee ben je klaar een nieuwe stap te zetten in jouw carrière. Hiervoor krijg je een ontwikkelprogramma op maat dat gebaseerd is op het principe Voordoen/Meedoen/Zelf doen. Gedurende het traject word je begeleid door een ervaren Manager Zorg en gaande weg pak je steeds meer verantwoordelijkheden op binnen projecten en zorgteams. Elk kwartaal evalueren wij samen jouw voortgang en scherpen wij zo nodig het ontwikkelprogramma aan.
Jij neemt het voortouw om de kwaliteit en veiligheid van zorg op orde te brengen. Wij willen dat medewerkers zich thuis voelen bij ons. Een hecht team is enorm belangrijk. Teamontwikkeling en plezier staan de komende jaren op de voorgrond. Daar speel jij een grote rol in.

Het traject kent een duur van twee jaar. Na die twee jaar ben je instaat om de stap te maken naar de functie van Manager Zorg.

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Je gaat een managementopleiding volgen gebaseerd op je competenties;
• Je hebt lef en benadert vraagstukken met een frisse blik en vanuit een duidelijke visie;
• Je hebt een analytisch sterk vermogen en je kan vanuit grote lijnen naar zaken kijken;
• Je hebt het vermogen om complexe materie om te zetten in heldere taal;
• Je bent resultaatgericht, kwaliteitsgericht, besluitvaardig en beschikt over overtuigingskracht;
• Je werkt vanuit het principe sfeer, kwaliteit en bedrijfsvoering.

Ouderenzorg doet er toe in onze samenleving. Careyn doet er toe in Utrecht stad. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.

Wat bieden wij jou?
Naast een fijne werkomgeving en een speciaal voor jou op maat gemaakt traject, ontvang je tijdens jouw traineeship een salaris in functiegroep 50 of 55. Na afronding van jouw traineeship kom je in functiegroep 60, conform de cao VVT. Daarnaast ontvang je een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Verder word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Hein van Gorp (HR Businesspartner) via h.vangorp@careyn.nl of telefoonnummer 0623254236.

Ja Ik solliciteer graag als Traineeship Manager Zorg - Utrecht Stad