Vakantiekracht restaurant - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Als vakantiekracht in het restaurant van Weddesteyn in Woerden zorg je voor koffie/thee en lunch/warme maaltijd voor bewoners, medewerkers en externe klanten in het restaurant. Andere werkzaamheden zijn schoonmaken en de kassa draaien. Én je bereidt de warme en koude gerechten.

De openingstijden van het restaurant zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 – 17.00 uur.

Het restaurant is de centrale spil van Weddesteyn. Hier worden activiteiten georganiseerd en kan men terecht voor een kopje koffie, een lunch of een borrel. Het restaurant is dé plaats om anderen te ontmoeten en natuurlijk lekker te eten, het heeft dus een belangrijke sociale functie.

Dit verwachten wij


 • Je hebt affiniteit met voeding.
 • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar in de vakantieperiode bij voorkeur in augustus en flexibel inzetbaar in de weekenden en soms doordeweeks.
 • Enige ervaring in de horeca en kassa ervaring is wenselijk.
 • Je bent opgeruimd en netjes en je werkt hygiënisch.
 • Je klant- en servicegerichte houding zorgt voor tevreden klanten in het restaurant.
 • Je kunt zelfstandig werken, weet van aanpakken en raakt niet snel in paniek als het druk wordt.
 • Je bent flexibel en collegiaal.


Dit mag je van ons verwachten


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.
 • We bieden je een contract aan voor van 12 tot 16 uur per week.
 • Je verdient bij ons meer dan het minimumloon

Hier ga je werken

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Lie San Tan, recruiter, op nummer 06-82534787.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Vakantiekracht restaurant - Weddesteyn - Woerden