Vakantiewerk - bijbaan in de zorg - regio Woerden, Vinkeveen en Maarssen

Dit ga je doen

Vakantie, dat is weer lekker genieten. Ondertussen gaat de zorg op onze locaties en in de wijkzorg gewoon door. Dat is een flinke klus! Kom jij ons helpen tijdens de vakantieperiodes?
Zoek jij een leuke, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan? Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres! Voor onze wijkteams in de regio en verpleeghuizen Maria-Oord in Vinkeveen, Weddesteyn in Woerden en Snavelenburg in Maarssen zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten, die tijdens de vakantieperiodes tijd over hebben om te werken in de zorg en om alvast ervaring op te doen.

Als vakantiekracht help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in het verpleeghuis Maria-Oord, Weddesteyn of Snavelenburg. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen, óf je levert deze zorg aan bewoners in het verpleeghuis. Een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Vakantiewerk bij Careyn:

  • Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Dus voldoende vrije tijd over.

  • Een uitstekend uurloon, en minstens zo belangrijk.

  • Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg.


Wat wij verwachten


  • Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde of Geneeskunde.

  • Je hebt minimaal het eerste leerjaar inclusief een stage afgerond.

  • Óf je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende.

  • Als je in de wijkzorg wilt werken, dan is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer, zoals een fiets.


Dit kun je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en waar goede zorg wordt geleverd.

  • Komt de vakantieperiode ten einde en is alles van beide kanten goed bevallen, dan kijken wij samen met jou naar een bijbaan bij Careyn.

  • Jij gaat via DUO Zorg Uitzendbureau vakantiewerk doen. Je ontvangt bij ons een leuk salaris en dit betalen wij per week uit.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alinda, recruiter, op telefoonnummer 06-83088124 of per mail al.vanzoest@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Vakantiewerk - bijbaan in de zorg - regio Woerden, Vinkeveen en Maarssen