Vakantiewerk - bijbaan in de zorg - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van kwetsbare ouderen. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, Verpleeghuiszorg, Fysiotherapie et cetera.

Ben jij deze zomervakantie ons zonnetje in het huis?

Voor verschillende verpleeghuizen in Utrecht Stad zijn wij op zoek naar enthousiaste zorgstudenten/vakantiekrachten met de juiste zorgopleiding of affiniteit in de zorg. Ben jij student in opleiding tot Verzorgende IG, MBO verpleegkundige of HBO verpleegkundige of Geneeskunde? Dan is dit de ideale vakantiebaan voor jou! Met een glimlach help jij bewoners in of uit bed, ondersteun je bij het wassen en aan- of uitkleden, help je bij de steunkousen én bij het ontbijt, lunch of avondeten. Of je ondersteunt bij verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen passend bij jouw opleiding. Wat is het fijn dat jij er bent!

Voor onze verpleeglocaties zijn wij voor week 26 tot en met week 34 op zoek naar enthousiaste Vakantiekrachten die onze collega’s kunnen ondersteunen in de dagelijkse zorg van onze bewoners.

Wat ga je doen op jouw werkdag?
• Je ondersteunt jouw collega's bij maaltijden, koffie en thee ronde;
• Je verzorgt samen met jouw collega's het ontbijt;
• Je helpt bij huishoudelijke taken zoals keuken opruimen, afwasmachine uitruimen of opruimen van de afdeling;
• Je helpt bij het soppen van de nachtkastjes, het spoelen van de waskommen en met bedden opmaken.
• Je gaat onder begeleiding een spelletje of andere activiteit doen met bewoners. Je bent bij hen in de huiskamer, leest de krant voor of je gaat met hen wandelen. Of je maakt gezellig een praatje met onze bewoners;
• Of je ondersteunt bij verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen passend bij jouw opleiding.


Functie eisen
• Je bent minimaal 3 weken beschikbaar in juni, juli en augustus 2021 (week 26 tot en met week 34);
• Je bent 16 jaar of ouder en je bent student in een zorgopleiding (MBO/HBO of WO) of je gaat na de zomer een zorgopleiding volgen;
• Of je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende;
• Je kunt omgaan met bewoners met beperking(en) en/of ouderen en je vindt dit ook leuk;
• Je bent geduldig, stressbestendig én enthousiast;
• Je woont in de omgeving van Utrecht.


Wij bieden
Een zinvolle besteding van jouw vakantie! Jij gaat via DUO Zorg Uitzendbureau vakantiewerk doen. Naast ontzettend veel waardering ontvang je een salaris passend bij je opleiding. Naast je salaris heb je recht op vakantiegeld (8%). Werk je in het weekend of in de avond dan kun je ook recht hebben op onregelmatigheidstoeslag. Je krijgt je salaris wekelijks uitbetaald.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als Vakantiewerk - bijbaan in de zorg - Utrecht Stad