Huismeester- Nieuw Tamarinde/Warande - Utrecht stad

Dit ga je doen

Voor onze locaties Nieuw-Tamarinde en Warande binnen de stad Utrecht, zijn wij op zoek naar een:

Technisch all-round Huismeester

Over de vacature
Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Als onderdeel van ons facilitaire team ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van diverse werkzaamheden. Dit doe je om onze bewoners een zo prettig mogelijk verblijf bij ons te bieden. En natuurlijk zodat je collega’s in een goede en veilige omgeving kunnen werken. Naast je werkzaamheden als huismeester ben je belast met de belangrijke taak als ploegleider BHV. Dit houdt in dat je bij calamiteiten verantwoordelijk bent voor de coördinatie die er dan nodig is. Tevens is waarneming binnen Utrecht Stad aan de orde voor andere collega huismeesters en vanzelfsprekend het doen van logistieke werkzaamheden tijdens een vakantieperiode of calamiteit. Je hebt een zelfstandige functie waarbij goed prioriteren belangrijk is.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:
• Verrichten van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;
• Aanspreekpunt en begeleider van externe personen en instanties, die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in en aan het pand;
• Uitvoering geven aan wettelijke regelingen, bijvoorbeeld zaken aangaande bedrijfshulpverlening, legionellabeheer en (brand)veiligheid en deze volgens standaard protocol preventief controleren en meten.
• Verzorgen van interne verhuizingen;

Functie-eisen
Je bent naast een technische alleskunner ook iemand met hart voor onze doelgroep. Uiteraard beschik je over een relevant MBO-diploma, bv. richting techniek. Je bezit aantoonbare technische kennis en hebt affiniteit met veiligheidsvoorschriften. Daarnaast ben je bedrijfshulpverlener (BHV’er) en ben je bereid periodieke herhalingscursussen te volgen. Je bent representatief en beschikt over goede sociale & schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Je ontvangt in eerste iunstantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Meer informatie
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sigourney van Doorn, manager Zorg op 06-83655076.

Wat doen wij voor jou
• Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 35 (afhankelijk van je ervaring)
• Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
• Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
• We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband


Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie?
Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met Sigourney van Doorn, Manager Zorg, te bereiken op telnr: 06-83655076.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als Huismeester- Nieuw Tamarinde/Warande - Utrecht stad