Welzijnsmedewerker - 28-32 uur - locatie de Prinses KSW - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel: samen werken én samenwerken aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Voor onze kleinschalig wonen locatie de Prinses zoeken wij een:
Medewerker Welzijn
24-32 uur per week

Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid. De Ksw's zoeken een nieuwe collega met een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3 of 4. Beschikbaar voor alle diensten (dag, avond en weekend) Een collega die zich thuis voelt binnen een organisatie waarin ontwikkeling de boventoon voert, waar goede zorg en plezier in het werk deel uitmaken van de visie en waar een echte uitdaging en perspectief wacht!

Jouw taken medewerker welzijn:
• Voorbereiden en ontwikkelen van activiteiten;
• Opstellen (in overleg) van een actieplan/werkwijze t.a.v. bewoners;
• Begeleiden/ondersteunen van bewoners bij activiteiten, zowel in groepsverband als individueel;
• Observeren van en rapporteren over bewoners in het elektronisch dossier;
• Zorgdragen voor het beheer van materialen en middelen en onderhoud van de werkruimte;
• Participeren in verschillende overlegvormen zoals MDO’s en teamoverleg;
• Administratieve taken, kunnen werken in Excel, Word en Powerpoint. Voorbereiden en ontwikkelen van activiteiten;

Wat wij bieden:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Hier ga je werken

Mooie, kleinschalige woonplekken in Utrecht, zijn het, waar 6-8 bewoners met dementie samen een huishouden vormen: De Prinses en De Geuzenveste in de wijk Zuilen, Nieuw Chartreuse in Ondiep en Parkwijk in Leidsche Rijn. Elke woning telt drie huishoudens. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer en deelt de grote huiskamer met open keuken. Hier werk je echt zelfstandig.

Je runt in feite zelf het hele huishouden, ondersteunt de bewoners door structuur aan te brengen in de dagindeling én je zorgt voor de sfeer. Want ook die is aan jou, je kunt het zo gezellig maken als je wilt. Waar het kan, betrek je de bewoners en laat hen hun keuzes maken. En ook al weet jij best dat iemand elke dag kaas op brood wil, jouw vraag bij het ontbijt is ‘en, wat wilt u er vandaag op, hagelslag of kaas?’

Je hebt veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. De familie is dol op je. Je doet ertoe. En jij? Jij hebt er lol in om het zo te organiseren. In jouw huishouden kan iedereen mee helpen koken en blijven eten. En heeft iemand iets lekkers meegenomen? Heerlijk! Niet alleen voor vader of moeder, maar voor de hele groep. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en onze kernwaarden en wil jij werken in een leuk en enthousiast team? Ben jij in het bezit van een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3 of 4, zoals SPW4 activiteiten begeleider? Ben jij beschikbaar voor dag, avond en weekenddiensten? Reageer dan snel op deze vacature door middel van onderstaande button.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Iris van den Heuvel op 06-83493454 of ir.vandenheuvel@careyn.nl

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Welzijnsmedewerker - 28-32 uur - locatie de Prinses KSW - Utrecht Stad