Welzijnsmedewerker - locatie Buitenhof - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel: samen werken én samenwerken aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Voor onze nieuwste locatie Buitenhof zoeken wij een:
Medewerker Welzijn
24 uur per week

Onze zorg is warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid. Buitenhof zoekt een nieuwe collega met een relevante opleiding opl MBO niveau 4 of HBO Social Work. Een collega die zich thuis voelt binnen een organisatie waarin ontwikkeling de boventoon voert, waar goede zorg en plezier in het werk deel uitmaken van de visie en waar een echte uitdaging en perspectief wacht!

Jouw taken medewerker welzijn:
• Voorbereiden en ontwikkelen van activiteiten;
• Opstellen (in overleg) van een actieplan/werkwijze t.a.v. bewoners;
• Begeleiden en ondersteunen van bewoners bij activiteiten, zowel in groepsverband als individueel;
• Observeren van en rapporteren over bewoners in het elektronisch dossier;
• Zorgdragen voor het beheer van materialen en middelen en onderhoud van de werkruimte;
• Opstellen van welzijnsdoelen in het EZD
• Je neemt deel aan het Zorgleefplan
• Administratieve taken, kunnen werken in Excel, Word en Powerpoint. Voorbereiden en ontwikkelen van activiteiten;

Wat wij bieden:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en onze kernwaarden en wil jij werken in een leuk en enthousiast team? Ben jij in het bezit van een relevante opleiding op MBO niveau 4 of HBO Social Work? Ben jij flexibel beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature door middel van onderstaande button.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Norbert van der Hoeven (Manager Zorg) op 06-13615734 of mail N.vanderHoeven@careyn.nl

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Welzijnsmedewerker - locatie Buitenhof - Utrecht Stad