Zorgassistent - Coronabaan - Hart van Zuidland - Zuidland

Dit ga je doen

Als zorgassistent heb je een eigen rol binnen het team en draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken op een afdeling. Dit houdt onder andere in dat je de maaltijden verzorgt en koffie en thee zet, boodschappen bestelt, bezoek ontvangt of een wandeling maakt met een bewoner. Maar ook lichte huishoudelijke taken, zoals afwassen en opruimen horen hierbij. Jij zorgt voor een gastvriendelijk ontvangst en verblijf voor cliënten, bezoekers en anderen die ons ondersteunen zoals mantelzorgers, vrijwilligers en stagiaires. Als zorgassistent zorg je voor een prettige sfeer op de afdeling en creëert een plek waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat verwachten wij van jou


  • Je bent op korte termijn beschikbaar.

  • Je hebt affiniteit met ouderen, persoonsgericht werken, luisteren, observeren en creatief zijn.

  • Je hebt een sociale houding en je kunt dus goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen.

  • Je bent geduldig en heb je doorzettingsvermogen als dingen niet gaan zoals gepland.

  • Je vindt het leuk om dit samen met je team te organiseren.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 24 tot 28 uur per week tot 1 juli 2022. De tijdelijkheid heeft te maken met de extra subsidie die de overheid geeft om de zorg te ontlasten vanwege Corona. Als wij daarna vacature ruimte hebben voor de functie van zorgassistent, dan kom jij als eerste in aanmerking voor deze functie (als we het met elkaar kunnen vinden).

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 15, minimaal € 1.697,25 en maximaal € 2.068,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

Hier ga je werken

Bernissesteyn is een zorgcentrum midden in het dorp Zuidland en neemt een centrale plaats in. De zorgvraag is op deze locatie minder complex dan in de verpleeghuizen. Zelfstandigheid en welzijn staan bovenaan. De vraag naar waar  iemand gelukkig van wordt staat bij ons voorop en er wordt alles aan gedaan om dat ook daadwerkelijk te realiseren. 

Naast de zorg voor 11 bewoners met een complexe zorgvraag op psychogeriatrisch gebied en 49 ouderen met lichte zorgvraag biedt het huis ook de ruimte aan ouderen uit de omgeving en is de participatie van vrijwilligers en mantelzorg is groot.

De psychogeriatrische unit is knus en overzichtelijk voor bewoners. De gezamenlijk huiskamer is het middelpunt van de afdeling en daar vinden de meeste activiteiten plaats. Samen met je collega’s creëer je het thuisgevoel voor onze bewoners en maak  je elke dag het verschil.

Zoek je een gezellige en gemoedelijke werkplek? Dan ben je in Bernissesteyn aan het juiste adres.

 

 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!
Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Jeanette Schouten op nummer 06-23121283.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent - Coronabaan - Hart van Zuidland - Zuidland