Zorgassistent - Coronabaan - Naaldwijk - Wateringen

Dit ga je doen

Dit ga je doen
Je helpt graag het leven van mensen lichter te maken en houdt van gezelligheid. De doelgroep waarmee je werkt is veelal dementerend. Daarom bereid je met liefde de maaltijden, zet koffie en thee, maakt het bewoners naar de zin, zorgt voor een opgeruimd huis waar iedereen zich thuis voelt en hou je toezicht wanneer dit nodig is. Je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Zeker heb je tijd voor een praatje! Je hebt een luisterend oor en bent betrokken bij de bewoners. Je richt je op hun persoonlijke verlangens en als het nodig is, schakel je je team in. Je hebt een eigen rol binnen het team en wordt persoonlijk blij van dit werk. Want deze bijzondere organisatie steekt je aan met de warmte en het enthousiasme die er leven.

Ondersteunen van bewoners en collega’s
Ons uitgangspunt is dat de bewoners in onze zorgcentra zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. Een team van professionals zorgt zo goed mogelijk voor de bewoners, met oog voor de behoefte aan verzorging of verpleging maar ook voor de kwaliteit van leven.

Voor onze 3 locaties in DWO/NWN zoeken we meerdere zorgassistenten minimaal 20 uur per week.

Het is jouw taak als zorgassistent om:
- Extra oren, ogen, hart en handen te zijn: doordat je bij de groep bent en blijft, is er altijd iemand bij wie bewoners en familie terecht kunnen. Dit geeft rust en een gevoel van ‘zorgeloosheid’. Voor bewoners en collega’s biedt het de zekerheid dat er altijd iemand aanwezig is.
- Een gezellige en huiselijke sfeer te stimuleren: je serveert koffie en thee, praat met de bewoners, maakt een (warme) maaltijd voor ze klaar, helpt ze om zo actief mogelijk te blijven. Je zorgt er voor dat het huishouden draait en doet voorkomende taken zoals de vaatwasser uitruimen, prullenbak legen of de was vouwen.
- In actie te komen als de situatie daar om vraagt: bij calamiteiten of als verzorging / verpleging nodig is, als een bewoner onrustig is of een bijzondere vraag heeft, signaleer je dit zo snel mogelijk bij de collega’s die hierin de juiste zorg kunnen bieden.

Wat wij verwachten
- Je hebt oog en hart voor onze bewoners en hun familie: je bent geduldig, je kunt op hun niveau contact met ze hebben, je bent vriendelijk en behulpzaam, je weet een gezellige sfeer te creëren;
- Je bent fysiek in staat om lichte huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: maaltijden te verzorgen, lichte schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, rolstoel kunnen duwen etc;
- Je bent daadkrachtig en voelt je verantwoordelijk, zodat bewoners en collega’s erop kunnen rekenen dat je in actie komt als de situatie daarom vraagt.
- De tijden van de diensten (tussen de 4/8 uur per dag) en in de weekenden en avonden volgens rooster. Flexibiliteit is dus van groot belang.

Arbeidsvoorwaarden
Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 15 (1697,25 tot 2068,21 o.b.v. 36 uur). Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van maximaal 6 maanden tot uiterlijk
1 juli 2022. Als je dat wilt en bij gebleken geschiktheid, kun je daarna in aanmerking komen voor een opleidingstraject in de zorg, betaald door Careyn. Eerst een dagje meelopen om te kijken of dit iets voor je is? Dat kan!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Meer informatie?
Voor locatie de Ark: Neem contact op met Sacha Blom op 06- 82759238 of S.Blom@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.
Voor de locatie Woerdblok/Rozenhof: neem contact op met Petra van Dijk op 06-21221476 of p.vandijk@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat wij bieden
Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent - Coronabaan - Naaldwijk - Wateringen