Zorgassistent GRZ - Coronabaan - Maria-Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als zorgassistent heb je een eigen rol binnen het team Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) en draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken in de revalidatiekliniek. Dit houdt onder andere in dat je meehelpt bij het avondeten, koffie en thee zet, boodschappen bestelt en bezoek ontvangt. Maar ook lichte huishoudelijke taken, zoals afwassen en opruimen horen hierbij. Jij zorgt voor een gastvriendelijk ontvangst en verblijf voor cliënten, bezoekers en anderen die ons ondersteunen zoals mantelzorgers, vrijwilligers en stagiaires. Je zorgt voor een prettige sfeer de kliniek en creëert een plek waarin iedereen zicht thuis voelt. Een ander belangrijk onderdeel van jouw werk is het stimuleren van mensen om zelf weer dingen te gaan doen. Samen met jou zorgen we er voor de onze bewoners zoveel mogelijk de regie over het eigen leven houden. Dit betekent dat jij misschien de koffie niet zet, maar een revalidant stimuleert dit zelf te doen. Je helpt pas wanneer dit echt nodig is. Het doel binnen de revalidatiekliniek is dat mensen weer zelfstandig voor zichzelf kunnen gaan zorgen.

Wat verwachten wij van jou


  • Je bent op korte termijn beschikbaar van 8.00 tot 12.00 uur en/of van 16.00 uur tot 20.00 uur. Af en toe vragen wij jou om in het weekend te werken.

  • Je hebt een sociale houding, je kunt dus goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Ook neem jij graag zelf initiatief en als het moet kun je zelfstandig beslissingen nemen. Aan de andere kant ben je ook geduldig en heb je doorzettingsvermogen als dingen niet gaan zoals gepland.

  • Natuurlijk ben je enorm betrokken bij je bewoners en ben je in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen. Je vindt het leuk om dit samen met je team te organiseren.

  • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg en je vindt het leuk om op kortdurende zorg afdeling te werken.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 20 uur per week tot 1 juli 2022. De tijdelijkheid heeft te maken met de extra subsidie die de overheid geeft om de zorg te ontlasten vanwege Corona. Als wij daarna vacature ruimte hebben voor de functie van zorgassistent, dan kom jij als eerste in aanmerking voor deze functie (bij gebleken geschiktheid).

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 15, minimaal € 1.697,25 en maximaal € 2.068,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst. We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Hier ga je werken

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Alexandra van der Schaaf op nummer 06-10928636.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent GRZ - Coronabaan - Maria-Oord - Vinkeveen