Zorgassistent GRZ - Coronabaan - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Als zorgassistent heb je een eigen rol binnen het team Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) en draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken in de revalidatiekliniek. Dit houdt onder andere in dat je meehelpt bij het avondeten, koffie en thee zet, boodschappen bestelt en bezoek ontvangt. Maar ook lichte huishoudelijke taken, zoals afwassen en opruimen horen hierbij. Jij zorgt voor een gastvriendelijk ontvangst en verblijf voor cliënten, bezoekers en anderen die ons ondersteunen zoals mantelzorgers, vrijwilligers en stagiaires. Je zorgt voor een prettige sfeer in de kliniek en creëert een plek waarin iedereen zich thuis voelt. Een ander belangrijk onderdeel van jouw werk is het stimuleren van mensen om zelf weer dingen te gaan doen. Samen met jou zorgen we er voor de onze bewoners zoveel mogelijk de regie over het eigen leven houden. Dit betekent dat jij misschien de koffie niet zet, maar een revalidant stimuleert dit zelf te doen. Je helpt pas wanneer dit echt nodig is. Het doel binnen de revalidatiekliniek is dat mensen weer zelfstandig voor zichzelf kunnen gaan zorgen.

Wat verwachten wij van jou


  • Je bent op korte termijn beschikbaar van 8.00 tot 12.00 uur en/of van 16.00 uur tot 20.00 uur. Af en toe vragen wij jou om in het weekend te werken.

  • Je hebt een sociale houding, je kunt dus goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Ook neem jij graag zelf initiatief en als het moet kun je zelfstandig beslissingen nemen. Aan de andere kant ben je ook geduldig en heb je doorzettingsvermogen als dingen niet gaan zoals gepland.

  • Natuurlijk ben je enorm betrokken bij je bewoners en ben je in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen. Je vindt het leuk om dit samen met je team te organiseren.

  • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg en je vindt het leuk om op kortdurende zorg afdeling te werken.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 20 uur per week tot 1 juli 2022. De tijdelijkheid heeft te maken met de extra subsidie die de overheid geeft om de zorg te ontlasten vanwege Corona. Als wij daarna vacature ruimte hebben voor de functie van zorgassistent, dan kom jij als eerste in aanmerking voor deze functie (als we het met elkaar kunnen vinden).

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 15, minimaal € 1.647,82 en maximaal € 2.007,97 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Tara Landa op nummer 06-82710909.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent GRZ - Coronabaan - Weddesteyn - Woerden