Zorgassistent - Hart van Groenewoud Villa 2

Dit ga je doen

Ons uitgangspunt is, dat bewoners in onze zorgcentra zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. Een team van professionals zorgt zo goed mogelijk voor hen, met oog voor de behoefte aan verzorging of verpleging, maar ook voor de kwaliteit van leven. Bij elke groep van 6-8 bewoners is een professional aan de slag. Een gevolg van deze werkwijze is echter dat meermalen per dag de aandacht noodzakelijkerwijs naar 1 bewoner moet gaan, die op dat moment verzorging of verpleging nodig heeft. Ook vragen andere taken regelmatig de aandacht (zoals rapporteren in het dossier, overleggen met behandelaars). De (andere) bewoners in de groep kunnen dan in mindere mate een beroep doen op de verzorgende of verpleegkundige. Om deze situaties op te vangen, is bij elke groep bewoners ook een zorgassistent aan het werk. Het zijn korte diensten (minimaal 4 uur) op de piekmomenten, ook in de weekenden en avonden. Flexibiliteit is dus van groot belang.

Voor ons superleuke en gemotiveerde team van Hart van Groenewoud Villa 2 zoeken wij een enthousiaste en flexibele Zorgassistent voor 16 uur per week.

Careyn locatie Hart van Groenewoud is een moderne woon- leefomgeving in Nissewaard voor in totaal 112 zorgbehoevende ouderen, verdeeld over 3 gebouwen. In deze manier van wonen is de zorg kleinschalig, maar dichtbij de bewoner georganiseerd. In Villa 2 hebben alle afdelingen gezamenlijke huiskamers waar welzijn wordt aangeboden.

Dit ga je doen


 • Je bent de extra oren, ogen, hart en handen: doordat je bij de groep bent en blijft, is er altijd iemand bij wie bewoners en familie terecht kunnen. Dit geeft rust en een gevoel van ‘zorgeloosheid’. Voor bewoners en collega’s biedt het de zekerheid dat er altijd iemand aanwezig is.

 • Je weet een gezellige en huiselijke sfeer te stimuleren: je serveert koffie en thee, praat met de bewoners, maakt een (warme) maaltijd voor ze klaar, helpt ze om zo actief mogelijk te blijven.

 • Je komt in actie als de situatie daar om vraagt: bij calamiteiten of als verzorging/verpleging nodig is, als een bewoner onrustig is of een bijzondere vraag heeft, signaleer je dit zo snel mogelijk bij de collega’s, die hierin de juiste zorg kunnen bieden.


Wat breng je mee


 • Je hebt minimaal een VMBO diploma bij voorkeur richting de Zorg.

 • Je bent fysiek in staat om lichte huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: maaltijden te verzorgen, lichte schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, een rolstoel kunnen duwen.

 • Je hebt oog en hart voor onze bewoners en hun familie: je bent geduldig, je kunt op hun niveau contact hebben, je bent vriendelijk en behulpzaam, je weet een gezellige sfeer te creëren.

 • Je bent daadkrachtig en voelt je verantwoordelijk.


Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 15 (€ 1.892,93 tot € 2.345,78 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

‘We zullen het altijd zo organiseren dat het wél kan. ‘Nee’ zul je bij ons niet snel horen’

Aandacht voor wonen en welzijn is in Hart van Groenewoud in Spijkenisse even belangrijk als aandacht voor goede zorg. Niet zo gek, want ze zijn nodig voor welbevinden en gelukkig zijn. Het team doet zijn best om elke bewoner te ondersteunen bij individuele wensen en behoeften en zal net zo lang organiseren en puzzelen tot iets wél kan.

Dat maakt het werken in Hart van Groenewoud meteen zo leuk. Het woonzorgcomplex bestaat uit een villa waar mensen volledig zelfstandig kunnen wonen, een villa waar mensen wonen die nog redelijk zelfredzaam zijn en een villa waar mensen wonen die complexe zorg nodig hebben op lichamelijk of op psychogeriatrisch gebied.

Jouw collega’s zijn helpenden, verzorgenden, (kwaliteits) verpleegkundigen, locatieregisseurs, de klantcoach en zorgassistentes. Bij elkaar telt het team 125  mensen. Ook heb je veel te maken met familie en vrijwilligers die een onmisbare rol hebben bij de dagelijkse gang van zaken. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Sylvia de Bruin via s.debruin@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent - Hart van Groenewoud Villa 2