Zorgassistent - Coronabaan - Maria-Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als zorgassistent heb je een eigen rol binnen het team welzijn en draag je bij aan de dagelijkse activiteiten van de afdeling. Dit houdt onder andere in dat je koffie en thee inschenkt en begeleiding biedt bij activiteiten zoals bloemschikken, gym of koekjes bakken. Je geeft de bewoner extra aandacht door een gesprek aan te gaan of een wandeling te maken. Als zorgassistent zorg je voor een prettige sfeer op de afdeling. Je wordt begeleid door een medewerker welzijn.

Wat verwachten wij van jou


  • Je bent op korte termijn beschikbaar tussen 9.00 tot 16.00 uur op doordeweekse dagen. Af en toe vragen wij jou om in het weekend te werken.

  • Je hebt affiniteit met ouderen, persoonsgericht werken, luisteren, observeren en creatief zijn.

  • Je hebt een sociale houding en je kunt dus goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen.

  • Je bent geduldig en heb je doorzettingsvermogen als dingen niet gaan zoals gepland.

  • Je vindt het leuk om dit samen met je team te organiseren.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 20 tot 24 uur per week tot 1 juli 2022. De tijdelijkheid heeft te maken met de extra subsidie die de overheid geeft om de zorg te ontlasten vanwege Corona. Als wij daarna vacature ruimte hebben voor de functie van zorgassistent, dan kom jij als eerste in aanmerking voor deze functie (als we het met elkaar kunnen vinden).

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 15, minimaal € 1.697,25 en maximaal € 2.068,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

Hier ga je werken

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!
Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Sandra Kuijpers op nummer 06-83152505.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent - Coronabaan - Maria-Oord - Vinkeveen