Zorgassistent - Coronabaan - Plantage - Brielle

Dit ga je doen

Als zorgassistent heb je een eigen rol binnen het team en draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken op een afdeling. Dit houdt onder andere in dat je de maaltijden verzorgt en koffie en thee zet, boodschappen bestelt, bezoek ontvangt of een wandeling maakt met een bewoner. Maar ook lichte huishoudelijke taken, zoals afwassen en opruimen horen hierbij. Jij zorgt voor een gastvriendelijk ontvangst en verblijf voor cliënten, bezoekers en anderen die ons ondersteunen zoals mantelzorgers, vrijwilligers en stagiaires. Als zorgassistent zorg je voor een prettige sfeer op de afdeling en creëert een plek waarin iedereen zich thuis voelt.

Je werkt voor psychogeriatrische bewoners met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Wat verwachten wij van jou


  • Je bent op korte termijn beschikbaar van 8.00 tot 14.30 uur of van 14.30 tot 20.00 uur.

  • Je hebt affiniteit met ouderen, persoonsgericht werken, luisteren, observeren en creatief zijn.

  • Je hebt een sociale houding en je kunt dus goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen.

  • Je bent geduldig en heb je doorzettingsvermogen als dingen niet gaan zoals gepland.

  • Je vindt het leuk om dit samen met je team te organiseren.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 20 tot 24 uur per week tot 1 juli 2022. De tijdelijkheid heeft te maken met de extra subsidie die de overheid geeft om de zorg te ontlasten vanwege Corona. Als wij daarna vacature ruimte hebben voor de functie van zorgassistent, dan kom jij als eerste in aanmerking voor deze functie (als we het met elkaar kunnen vinden).

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 15, minimaal € 1.697,25 en maximaal € 2.068,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

Hier ga je werken

"Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf."

Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de jonge prinses (!) Beatrix. Als je het team hier gaat versterken is het leuk om te weten dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn 7 afdelingen. Twee met psychogeriatrische bewoners, 2 met mensen met een lichamelijke beperking en 3 afdelingen met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Uitgangspunt is steeds dat bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf zijn. Jij als zorgprofessional ondersteunt hen bij de dingen die ze zelf willen en waardevol vinden.

Dat zit ‘m vaak in kleine dingen, zoals iemand helpen bij het zelf scheren, of bij het onderhouden van sociale contacten. Hoe leuk is het om samen uit te vinden dat de dagelijkse fysiotherapie-oefeningen ook op een andere manier kunnen, zoals tijdens een wandeling? Die alertheid houdt je scherp en fris. Bij de NAH-bewoners is dat best een uitdaging vanwege de grote leeftijdsverschillen: van 19 tot en met 80+. Een jongere heeft andere behoeften dan een ouder iemand en jij zult je goed moeten kunnen inleven in beiden. Het maakt het werk waardevol, boeiend en afwisselend.

Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 150 kamers. Er is een plek waar bewoners fitnessen, houtbewerken, brood bakken, kaarsen maken en andere activiteiten doen met mensen uit de omgeving. Contacten gaan hier over en weer gemakkelijk. Er is veel loopruimte voor onrustige benen die binnen de muren moeten blijven en er zijn meerdere binnentuinen.

Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!
Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Jeanette Schouten op nummer 06-23121283

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent - Coronabaan - Plantage - Brielle