sZorgbemiddelaar - Spijkenisse

Dit ga je doen

De juiste zorg op de juiste plek
Als zorgbemiddelaar stem je zorgvragen, wensen en behoeften van (potentiële) cliënten af op het aanbod van Careyn. Voor (potentiële) cliënten, hun familie en medewerkers ben je het aanspreekpunt. Je adviseert en informeert over de meest optimale zorgverlening. Daarnaast ben je het visitekaartje van de organisatie en onderhoud je actief contacten met cliënten, externe instanties en zorgaanbieders. Je kent de wegen die nodig zijn voor het realiseren van een passende indicatie of vergoeding en draagt mede zorg voor een correcte verantwoording en communicatie naar o.a. het zorgkantoor. Samen met de administratieve afdeling wordt een goede performance neergezet. Proactief signaleer je verbeteringen in het indicatieproces en werk je nauw samen met met professionele ketenpartijen, zoals Zorgkantoor, het CIZ, andere zorgaanbieders, huisartsen, transferverpleegkundigen etc. Daarnaast ben je de vraagbaak voor je collega’s binnen Careyn, omdat jij degene bent die kennis heeft van wet- en regelgeving op het gebied van Wiz en Zvw. Kortom, als zorgbemiddelaar vervul je een belangrijke rol in het bewaken van de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze (potentiële) cliënten!

Ben jij een HBO Verpleegkundige en is organiseren op jouw lijf geschreven? Dan is de functie als zorgbemiddelaar wellicht iets voor jou! Kom jij ons Careyn team versterken in Spijkenisse voor 24 uur? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat wij verwachten


• Een afgeronde MBO 4 opleiding, richting verpleegkunde.
• Brede ervaring in de gezondheidszorg. Kennis van ziektebeelden, effecten van medicatie, van klantsituaties, van mate van zelfredzaamheid c.q. zelfzorgtekorten.
• Inzicht in de financiële consequenties van indicaties voor cliënten en voor Careyn.
• Kennis van en kunnen werken met geautomatiseerde systemen.
• Je bent proactief, leergierig en kunt goed samenwerken.
• Je bent stressbestendig en secuur.
• Je staat open voor verandering, en ziet externe ontwikkelingen als kansen.
• Je bent alle dagen van de week beschikbaar, rooster in overleg.

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Het salaris voor deze functie is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50 (minimaal € 2.554,98 en maximaal € 3.707,64 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband). Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Jeanette Schouten 06 23121283, je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Interne medewerkers hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als sZorgbemiddelaar - Spijkenisse