Zorgbemiddelaar (Tijdelijk) - 24/32 uur per week - Careyn Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt het beter.

Voor de afdeling Zorgbemiddeling Utrecht Stad hebben wij voor de duur van 6 maanden een vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof:

Zorgbemiddelaar 24 uur per week

Standplaats: Utrecht stad

Als Zorgbemiddelaar is één van je belangrijkste rollen: ervoor zorgen dat de zorgvrager inhoudelijk, praktisch en snel geholpen wordt. Je zorgt voor snelle en effectieve bemiddeling van intra- en extramurale cliënten. Binnen de extramurale zorg heeft de wijkverpleegkundige de regie. Jij ondersteunt de wijkverpleegkundige in het aanvragen van een WLZ indicatie, op een coachende wijze. Je neemt WLZ indicatieverzoeken op vanuit de wijkteams en regelt de afwikkeling met het CIZ. Indien nodig wordt overbruggingszorg geregeld. Mutaties op de wachtlijst worden bijgehouden. Voor intramurale zorg (revalidatie, somatiek en psychogeriatrie) wordt o.b.v. de wachtlijst en de cliënt beoordeling verder afgestemd met cliënt en locatie, waarna de plaatsing administratief wordt afgehandeld. En vraag je tevens de indicaties aan bij het CIZ.

Ook behandel je op zorgbemiddeling inkomende vragen (intern en extern) en geef je adviezen hierover.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie neem contact op met Hein van Gorp op mailadres: h.vangorp@careyn.nl

Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgbemiddelaar (Tijdelijk) - 24/32 uur per week - Careyn Utrecht Stad