Zorgregisseur - De Ronde Venen

Dit ga je doen

Als zorgregisseur ontwikkel en continueer je een vernieuwend integraal aanbod dagbesteding en welzijn vanuit vraag en behoefte van cliënten en bewoners. Dit doe je in samenwerking met externe partijen binnen het sociaal domein om participatie en zelfredzaamheid te bevorderen en sociaal isolement te voorkomen. Als zorgregisseur ben je verantwoordelijk voor 4 dagactiviteitencentra, waarvan twee in Maria-Oord in Vinkeveen, een in Abcoude en een in Mijdrecht. Samen vorm je een team met 17 collega’s, waarvoor jij het vaste aanspreekpunt en de verbindende factor bent.

Je hebt wekelijkse vaste administratieve taken zoals het fiatteren van de uren van de medewerkers, rekeningen goedkeuren en het bewaken van de financiën van alle afdelingen. Periodiek maak je de roosters voor alle afdelingen en houd je de roosterwijzigingen bij. Je onderhoudt de contacten met de verschillende disciplines zoals o.a. de artsen, psychologen en fysiotherapeuten.

Kom jij ons team in Vinkeveen versterken? De vacature ontstaat per 1 november 2021.

Wat wij verwachten


 • Je hebt affiniteit met ouderen met een aandoening op het gebied van psychogeriatrie, somatiek of dubbelproblematiek.

 • Je hebt een afgerond diploma op MBO 4 niveau, bv. persoonlijk begeleider of verpleegkunde, maar dit mag ook een andere opleiding zijn gericht op omgang van bepaalde doegroepen.

 • Je hebt enkele jaren ervaring met het organiseren van zinvolle dagbesteding en je bent gewend om een in een zeer dynamische omgeving te werken.

 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 • Je bent sociaal en communicatief sterk.

 • Je bent inventief als het gaat om het bedenken van nieuwe ideeën en oplossingen.

 • Je bent bij voorkeur bereid om je uren te verdelen over 4 dagen over verschillende dagdelen


Dit mag je van ons verwachten


 • Wij bieden je een contract aan voor 24 uur per week.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal FWG 40, minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met een vaste aanstelling in het vooruitzicht als je geschikt bent.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatie.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Jolanta Gajewska, zorgregisseur, op nummer 06-52014532. Voor alle andere vragen kun je terecht bij Ilse Mastwijk, manager zorg, op nummer 06-20041957.

Voor deze functie gelden de voorrangsposities voor re-integrerende en boventallige medewerkers conform het Sociaal Plan en interne procedures.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgregisseur - De Ronde Venen