Administrateur PSA - Rotterdam

Administratie

Word jij onze nieuwe Administrateur PSA?

Een efficiënt en effectief werkende personeels- en salarisadministratie is essentieel voor Careyn! Als administrateur PSA heb je een controlerende rol in het proces van het verwerken van mutaties van de personeels- en salarisadministratie. Deze controles kunnen zowel uitzonderlijk als complex van aard zijn. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s bij overige complexe mutaties. Ook draag je zorg voor het klaarzetten van de betaalbestanden en het verzenden en controleren van loon- en pensioenaangiften.
Samen met je collega’s draag je zorg voor een tijdige en correcte uitbetaling van de salarissen van alle medewerkers van Careyn.

Jouw profiel


Je bent minimaal in het bezit van een MBO-niveau 4 opleiding (administratief/P&O) en beschikt over een diploma PDL. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een personeels- en salarisadministratie omgeving. We verwachten dat je kennis hebt van wet- en regelgeving, denk hierbij aan cao, arbeidswetgeving en fiscale wetgeving.
Verder ben je zelfstandig, stressbestendig, analytisch, initiatiefrijk en werk je accuraat. Je hebt goede kennis van -en ervaring met Excel. Het is vanzelfsprekend dat je integer en betrouwbaar bent. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je resultaatgericht bent en een gevoel voor verantwoordelijkheid hebt.

Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.
Je komt te werken voor de centrale ondersteuning in een team van 15 enthousiaste collega’s en rapporteert aan de Manager PSA. Er wordt hybride gewerkt bij Careyn, waarbij je minimaal 2 dagen op kantoor werkt.
Je standplaats voor deze functie is Rotterdam.

Wat bieden wij jou


Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 50, minimaal € 2.938,60 en maximaal € 4.264,33 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Marlies Hoendervangers via ma.hoendervangers@careyn.nl

Ja Ik solliciteer graag als Administrateur PSA - Rotterdam