Zorg Administrateur - Rotterdam

Administratie

Dit ga je doen
Als Administrateur Zorgadministratie bij Careyn houd je je bezig met de registratie van alle diensten die Careyn levert. Zo zorg je ervoor dat mutaties van diverse teams juist, tijdig en volledig worden verwerkt, rekeninghoudend met de complexe regels die hiervoor gelden. Tevens controleer je de productieregistratie, rapporteer en analyseer je eventuele onjuistheden. Samenwerking met je directe collega’s en collega’s van andere afdelingen binnen Careyn, zoals de Financiele administratie is hierbij van belang.

Ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van de meer complexe vraagstukken rondom de productieregistratie vanuit teams die niet bij onze 1e lijn, het Servicebureau of de Klantenservice, kunnen worden beantwoord.
Een efficiënt en effectief werkende zorgadministratie, daar staan wij voor als team!

Wat breng je mee
Je hebt een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding (op administratief gebied). Daarnaast heb je kennis van alle wet- en regelgeving rondom de Wmo, Zvw en Wlz en onderhoud je deze kennis. Je bent digi-vaardig en maakt jezelf snel wegwijs in verschillende systemen.
Je bent gemotiveerd en initiatiefrijk. Je neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na. Resultaatgericht, kwaliteitsgericht, probleemoplossend, analytisch en nauwkeurig zijn termen die bij jou passen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je bent klantgericht, waarbij je je goed kunt inleven in specifieke problematiek van klant en relatiebeheer. Daarnaast worden in ruime mate eisen gesteld aan integriteit en betrouwbaarheid vanwege het omgaan met gevoelige financiële informatie.

Hier ga je werken
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.

Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en daarnaast een centrale ondersteuning.
Je komt te werken in een dynamisch team van ongeveer 9 collega’s. Er heerst een open en collegiale sfeer. We werken hard, maar we houden ook oog voor elkaar. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel.
Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.

Wat bieden wij
Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 40, maximaal € 3.254,43 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT.
Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. We faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.
Je standplaats voor deze functie is Rotterdam Alexander.


Careyn Concern

Fotograaf: Femke van den Heuvel

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Farouche Gaari, Manager Financiële administratie en Zorgadministratie op nummer 06-54312239.

Ja Ik solliciteer graag als Zorg Administrateur - Rotterdam