Facilitair Coördinator – Snavelenburg – Maarssen

Facilitair

Heb jij een passie voor leidinggeven aan een team en het coördineren van de facilitaire diensten? En wil jij een belangrijke rol spelen in het zorgen van een prettige werk- en woonomgeving voor onze medewerkers en bewoners? Dan zoeken wij jou!

Voor onze locatie Snavelenburg zoeken wij een flexibele en stimulerende Facilitair Coördinator voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?


 • Je geeft leiding aan de facilitaire medewerkers op de locatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van voortgang en kwaliteit van de diensten op het gebied van schoonmaak, was- en linnenvoorziening, receptie, onderhoud, catering en logistiek.
 • Je coördineert, plant en controleert de uitvoerende facilitaire werkzaamheden en ondersteunt bij de uitvoering van gebouw- en installatieonderhoud en overige facilitaire diensten.
 • Je prioriteert en stuurt op inkomende meldingen, je analyseert deze en signaleert verbetermogelijkheden.
 • Je evalueert de dienstverlening en werkprocessen, stelt veranderingen voor en voert deze door als ze een verbetering zijn voor de dienstverlening.
 • Je bent verantwoordelijk voor de naleving van de wettelijke vereisten o.a. op het gebied van brandveiligheid, voedselveiligheid en legionellabeheer

Wie zoeken wij?


 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Facility Management.
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring.
 • Je bent een verbinder en in staat het beste uit het team te halen.
 • Je enthousiasmeert, bent stressbestendig en weet goed prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij jou?


  Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd: Stabiliteit en zekerheid vanaf dag één.
  Salaris: Een functie, volgens cao VVT, die ingeschaald is in salarisschaal 45 (minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.848,27 o.b.v. 36 uur per week)
  Ontwikkelingsmogelijkheden: Interne en externe opleidingskansen via ons platform REIN.
  Extra’s: Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld in mei.
  BalansBudget: Spaar o.a. verlofuren voor een gezonde werk-privé balans.
  Pensioen: opnamen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)

Utrecht West

Welkom bij Careyn Snavelenburg. Sinds 1996 zitten we in Maarssen. Snavelenburg ligt op een paar minuten loopafstand van het centrum van Maarssen Dorp. Voor bezoek is dit dus ideaal. In ons mooie gebouw zorgen we voor 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevenden ouderen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct’ button. Dan gaan we samen op zoek naar een passende uitdaging in ons team.
Heb je vragen? Neem gerust contact op met Anneke Vietjes, Manager zorg Snavelenburg, via 06– 23012532, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

Goed om te weten: voor de veiligheid van onze bewoners en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. De VOG betaalt Careyn voor jou.

Bij gelijke geschiktheid krijgen interne sollicitanten voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Ja Ik solliciteer graag als Facilitair Coördinator – Snavelenburg – Maarssen