Medewerker facilitair/restaurant - De Grootenhoek - Hellevoetsluis

Facilitair

Als professionele zorginstelling biedt Careyn zorg en ondersteuning aan haar cliënten. Onze vakbekwame en betrokken medewerkers staan klaar om samen met jou, andere zorgverleners, vrijwilligers en mantelzorgers te werken aan de gezondheid en het welzijn van hen.

Voor onze locatie De Grootenhoek in Hellevoetsluis zijn wij per direct op zoek naar een fijne collega, die 20 uur per week beschikbaar is. De uren worden verdeeld over 5 dagen.

Wat ga je doen


Als medewerker facilitair/restaurant draag je zorg voor het algemeen transport. Je geeft ondersteuning op een afdeling bij het ontbijt en bent verantwoordelijk voor de hygiëne rondom de maaltijdverstrekking en het onderhoud van de afdelingskeuken. Je bewaakt de voorraad en houdbaarheid van voedingsmiddelen in de recreatieruimte en bestelt de voedingsmiddelen bij de leveranciers.

Een greep uit de werkzaamheden:
 • algemeen transport (afval wegbrengen, wasgoed ophalen en ronddelen, rondbrengen van postpakketjes);
 • het bereiden en verstrekken van voeding en dranken;
 • toezicht houden op de bewoners in de woonkamer tijdens ontbijt/lunch;
 • indien nodig de bewoner stimuleren tijdens het eten en drinken;
 • ophalen van gebruikt servies en tafels schoonmaken na de maaltijd;
 • afwasmachine in- en uitruimen en schoonmaken van de keukens op de afdelingen;
 • bevoorraden van de keuken, het magazijn en de huiskamers;
 • computer werkzaamheden zoals het doen van bestellingen.

  Wat breng je mee


  Voor deze functie wordt geen specifieke opleiding gevraagd. Wel hebben wij bepaalde verwachtingen. Zo vinden wij gastvrijheid erg belangrijk vanwege het contact met onze bewoners.
  Verder:
 • ben je fysiek in staat om deze werkzaamheden uit te voeren;
 • heb je affiniteit met de bewoners (doelgroepen PG en somatiek);
 • ben je respectvol en geduldig richting bewoners en collega’s;
 • kun je zelfstandig werken, maar sta je open voor sturing en werken in teamverband;
 • houd je van aanpakken;
 • weet je werk, hoe gevarieerd ook, goed te organiseren;
 • kun je goed omgaan met verandering, flexibiliteit is belangrijk.

  Op dit moment werk je als medewerker facilitair/restaurant alleen doordeweeks. Wij sluiten echter niet uit, dat in de toekomst ook in de weekenden gewerkt zal worden.

  Dit mag je van ons verwachten


  Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 20 (minimaal € 1.663,80 tot maximaal € 2.156,92) . Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband.

  Zuid-Hollandse Eilanden

  ‘We zijn saamhorig en spreken af wie van de teams wat gaat doen’

  Aan de Achterweg, rustig tussen polder Nieuw-Hellevoet en Hellevoetsluis, ligt Grootenhoek, een fijn verpleeghuis met 5 afdelingen voor zo’n 16 mensen. Twee afdelingen zijn voor bewoners met een lichamelijke beperking of handicap, op de andere 3 wonen mensen met dementie. 

  Waar vroeger karren met eten door de gangen rammelden, wordt nu vers gekookt op de afdelingen en samen gegeten in de huiskamers. Veel leuker! Je werkt met z’n tweeën op een afdeling, maar maakt onderdeel uit van een team van zo’n 14-15 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. De zorgteams bouwen niet alleen op elkaar, ze bouwen ook samen aan Grootenhoek. Zo starten ze een leerafdeling en leerbijeenkomsten waar kennis en kunde gedeeld kunnen worden.

  Binnenshuis zijn de arts, de fysiotherapeut, logopedist en de psycholoog aanwezig. Wekelijks zijn er vele activiteiten die bewoners druk bezoeken. En jaarlijks is de grote jaarmarkt. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de bewoners. Buiten de muren van Grootenhoek is de betrokkenheid met het huis geweldig. Een vriendenstichting helpt mee om de sfeer op allerlei manieren prettiger en comfortabeler te maken. Zo is er nu een Alzheimertuin waar mensen niet in kunnen verdwalen en waar bewoners zelf lekker kunnen tuinieren. En is er een dierenweide met kippen, geiten, duiven en konijnen die graag aandacht en een aai over de bol willen. Gezellig!

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Doriene Heijboer-Peters, via telefoonnummer 06-53 713 587.

  Enthousiast geworden? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande sollicitatiebutton.
  Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 • Ja Ik solliciteer graag als Medewerker facilitair/restaurant - De Grootenhoek - Hellevoetsluis