Administrateur MBO Financiële Administratie - Rotterdam

Financieel

Word jij onze nieuwe Administrateur Financiële Administratie? Neem jij jouw verantwoordelijkheid en kom je je afspraken na? Ben je gemotiveerd en initiatiefrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Administrateur Financiele Administratie (FA) heb je een belangrijke rol in het op tijd, correct en volledig opleveren van standaardproducten. Daarbij vervul je de rol van contactpersoon voor standaard tweedelijnsvragen, vanuit hetzij een frontoffice- hetzij een backofficerol. De communicatie met de klant is gericht op praktisch-uitvoerende zaken.

Wat ga je doen


 • Je bent operationeel verantwoordelijk voor onderdelen van de financiële administratie, met name crediteuren- & debiteurenbeheer en bankverwerking.
 • Je waarborgt de kwaliteit van de aan jou toegewezen taken.
 • Je ondersteunt bij werkzaamheden van collega-Administrateurs.
 • Als zaken niet volgens de procedures gaan, signaleer je dit naar je leidinggevende.
 • Je streeft efficiency en effectiviteit na door te werken op een planmatige en gestructureerde manier.
 • Je speelt een belangrijke rol in het bewaken van deadlines.

Wat verwachten wij van jou


Je hebt een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding (op administratief gebied). Je bent digi-vaardig en maakt jezelf snel wegwijs in verschillende systemen. Resultaatgericht, kwaliteitsgericht, probleemoplossend, analytisch en nauwkeurig zijn termen die bij jou passen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je bent klantgericht, waarbij je je goed kunt inleven in specifieke problematiek van klant- en relatiebeheer. Daarnaast worden in ruime mate eisen gesteld aan integriteit en betrouwbaarheid vanwege het omgaan met gevoelige financiële informatie.

Hier ga je werken


Careyn is een zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten. We zijn er vooral voor kwetsbare ouderen. Zowel thuis als in onze zorgcentra. Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland - Nieuwe Waterweg Noord, Zuid Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning. Met circa 5.800 medewerkers is Careyn één van de grootste zorgaanbieders in Nederland.
Je komt te werken in een dynamisch team van ongeveer 16 collega’s. Er heerst een open en collegiale sfeer. We werken hard, maar we houden ook oog voor elkaar. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.

Wat wij bieden


 • Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 45, minimaal € 3.097,07 en maximaal € 3.754,41 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon.
 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden en we faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.
 • Je standplaats voor deze functie is Rotterdam.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Farouche Gaari, Manager Financiële administratie en Zorgadministratie, via 06-54312239.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie via de 'solliciteer direct' button!

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Administrateur MBO Financiële Administratie - Rotterdam