HR

Dit ga je doen
Ben je van nature een bruggenbouwer en een verbinder? Heb je affiniteit met HR, ICT en PSA? En ga je graag op zoek naar verbeteringen om processen te optimaliseren? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Expert HR. Als Expert HR binnen Careyn beweeg je je op het snijvlak van HR, ICT en PSA. Je bent als het ware de olie van de organisatie die vloeit tussen de verschillende afdelingen. Je houdt je bezig met een verscheidenheid aan werkzaamheden. Denk hierbij aan het standaardiseren en optimaliseren van HR processen en deze in samenwerking met ICT implementeren in de systemen. Je initieert dat gewijzigd of nieuw beleid dat voortvloeit uit de cao, wet -en regelgeving of Careyn regelingen wordt geschreven en geimplementeerd. Ook vertaal je beleid naar werkprocessen en werkinstructies en stel je communicatie hierover op, zodat de organisatie tijdig en juist geinformeerd wordt. Je signaleert issues die spelen binnen de organisatie en neemt het voortouw om te onderzoeken wat er aan de hand is. In samenwerking met de betreffende afdelingen zoek je naar een oplossing.

Deelname aan Careyn brede projecten behoort ook tot je werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het project Lease E-bikes voor de wijkteams, Gezonder Roosteren en Plannen en het Functiehuis.

Je maakt ook onderdeel uit van de Change Advisory Board (CAB). Hier wordt de impact van organisatorische wijzigingen zoals nieuwe functies, nieuwe afdelingen en wijzigingen in de structuur besproken en worden gezamenlijke besluiten genomen.

Wat wij vragen
Je beschikt over HBO+ werk-en denkniveau. Je bent bekend met HR processen en hebt ervaring op het gebied van procesoptimalisatie. Je hebt een Lean achtergrond, bent bekend met Visma en MS Office. Heb je ervaring met salarisadministratie dan is dat een pré. Je kent de cao VVT of bent in ieder geval in staat je deze snel eigen te maken, net als de HR wet-en regelgeving.
Je bent een bruggenbouwer en een verbinder. Je bent flexibel van geest en hebt lef om dingen te veranderen, ook als dit weerstand met zich meebrengt. Daarnaast ben je nieuwsgierig en heb je een ‘ik kan het, want ik heb het nog nooit gedaan’ mentaliteit. Overzicht bewaren en oplossingsgericht te werk gaan zit in jouw DNA. Het is vanzelfsprekend dat je klantgericht, integer en betrouwbaar bent.

Hier ga je werken
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.

Careyn. Samen nabij.

Je maakt onderdeel uit van een klein en gezellig HR team dat bestaat uit twee Specialisten Arbo en Verzuim en één HR Business Partner. Er heerst een open en collegiale sfeer. We werken hard, maar we houden ook oog voor elkaar. Samenwerken, vitaliteit en werkgeluk staan bij ons hoog in het vaandel. Je werkt nauw samen met je collega’s van ICT en de PSA. Ook werk je samen met de HR Business Partners in de districten. Het HR team valt onder de Directeur Bedrijfsvoering.
Binnen Careyn heerst een ontspannen sfeer, waarbij alle medewerkers een grote betrokkenheid hebben bij de zorg en bij de collega’s.
Je standplaats voor deze functie is Utrecht of Rotterdam. We werken hybride waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. We faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.

Wat bieden wij
Je wordt indicatief ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 60, minimaal € 3.500,98 en maximaal € 5.196,92 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Margreeth Rozendaal, HR Business Partner Concern op nummer 06-23809800.

Ja Ik solliciteer graag als Expert HR