HR Adviseur - 24/36 uur - Utrecht Stad

HR

De organisatie
Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.
Careyn is met ruim 6.000 medewerkers één van de grootste aanbieders van zorg in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap.

De organisatie is ingedeeld in vier districten, die ieder geleid worden door een directeur. Deze geeft leiding aan het MT van het district, dat o.a. bestaat uit managers (intramuraal, extramuraal en behandeling), een HR business partner, business controller, een kwaliteitsadviseur en een districtssecretaris. In Utrecht zijn we met circa 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders binnen de regio. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan iedereen die dit nodig heeft. Careyn heeft de komende jaren de doelstelling om de beleefde kwaliteit van zorg van cliënten en familie nog verder te verbeteren.

Ben jij een gedreven HR professional die graag als sparringpartner fungeert voor managers? Heb je uitgebreide ervaring met diverse HR-thema's, waaronder arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, opleiding en ontwikkeling, en arbeidsrechtelijke vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Als HR Adviseur speel je een cruciale rol in het ondersteunen en adviseren van managers op diverse HR-gebieden. Je begeleidt hen bij arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, opleiding en ontwikkeling, en staat klaar voor het oplossen van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Je fungeert als een coachende kracht voor zowel managers als medewerkers, waarbij je hen begeleidt en coacht in diverse HR-processen.

Ons team
Als HR Adviseur ben je de steun en toeverlaat op HR-gebied voor de managers die je ondersteunt. Je maakt deel uit van een team dat niet alleen nauw met elkaar samenwerkt, maar ook regelmatig overlegt en spart over HR-beleid en uitvoering. Binnen het team heerst een open en positieve sfeer, waarbij ieders input wordt gewaardeerd. Samen met de HR-Businesspartner, vier collega HR adviseurs (waaronder jijzelf), een verzuimspecialist, een ergotherapeut en zes praktijkopleiders vormen wij een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het HR beleid en de uitvoering binnen onze organisatie.

Wij vragen:
Wij zoeken een zelfstandige collega met een succesvol afgeronde, relevante HBO- of WO-opleiding, met ervaring als HR Adviseur. Je hebt het vermogen om zelfstandig casuïstiek aan te pakken en beschikt over een grondige kennis van arbeidsrecht, verzuim en werving & selectie. Naast de gebruikelijke HR-taken ben je bekwaam in het initiëren en succesvol afronden van projecten. Jouw proactieve, flexibele en resultaatgerichte houding stellen je in staat om veerkrachtig te handelen in een dynamische en complexe omgeving. Je hebt inzicht in groepsprocessen en bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, een deskundige adviseur.

Wij bieden:
Wij geloven in een flexibele werkomgeving waarin jij de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en het beste uit jezelf te halen. Je hebt de vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen en te focussen op resultaten.
We nodigen je uit om deel te worden van onze dynamische organisatie, waarin we je de mogelijkheid bieden om je verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Afhankelijk van je werkervaring word je ingeschaald in functiegroep 55 (€ 3256,53 - € 4906,49) van de cao VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur). Binnen deze cao ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld (8% van je jaarloon). Per 1 oktober 2024 ontvang je een salarisverhoging van 2,5%. Daarnaast wordt je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Daarnaast bieden wij direct een vast contract.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken in een dynamische en flexibele werkomgeving!

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Hein van Gorp (h.vangorp@careyn.nl).

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HR Adviseur - 24/36 uur - Utrecht Stad