HR Adviseur - District Zuid-Hollandse Eilanden

HR

Ben jij op zoek naar een dynamische, innovatieve organisatie waar jij als HR-adviseur het verschil kan maken?

Nieuwe zorgcollega’s zijn momenteel behoorlijk gewild. Dat betekent dat we als HR-afdeling de arbeidsmarkt op een andere manier willen benaderen dan voorheen. De uitdagingen vragen om creatieve oplossingen met betrekking tot werving en personeelsinzet. Daarnaast staat het boeien en binden van onze bestaande collega’s hoog in het vaandel. Daarom hebben we veel oog voor werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Wat ga je doen


Als HR-adviseur ben je een echte ondersteuner. Je faciliteert, adviseert gevraagd en ongevraagd en bent een sparringpartner voor de managers. Je toon hierin initiatief, ondernemerschap en daadkracht. Vanuit je deskundigheid ben je als HR-adviseur in staat om wet- en regelgeving toe te passen, gegevens te analyseren en om plannen te ontwikkelen en daar uitvoering aan te geven. Je bent samen met je HR-collega’s als deelnemer maar ook als kartrekker betrokken bij projecten op het gebied van bijvoorbeeld leren & ontwikkelen, medewerkers tevredenheidsonderzoek en werkgeluk. De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook!

Hier kom je te werken


De HR-organisatie van Careyn is grotendeels decentraal belegd. In ons district is de HR-businesspartner verantwoordelijk voor het totale HRM, de HR-adviseurs zijn gekoppeld aan een intramurale zorglocatie en/of extramurale zorg. Daarnaast bestaat het team uit de volgende functies: praktijkopleider, recruiter en specialist verzuimbegeleiding en mobiliteit. De HR-adviseurs werken samen met collega’s, die centrale expert rollen hebben zoals een arbeidsjurist.

Als HR-adviseur ben je verbonden aan een aantal regio’s en/of locaties en neem je het HR-proces van A tot Z onder je hoede. Het is een functie voor 24 tot 36 uur per week.

Jouw profiel


  • Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega met een afgeronde, relevante HBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring als HR-adviseur.
  • Je beschikt over actuele kennis van trends en ontwikkelingen op HR-gebied en van de heersende wet- en regelgeving, onder andere met betrekking tot verzuim. Ervaring in de zorg is een pré.
  • Je vindt het fijn om te ondersteunen, bent proactief, hebt een scherpe blik, denkt creatief en hebt een probleemoplossend vermogen.
  • Je hebt een flexibele en resultaatgerichte instelling en je gedijt goed in een dynamische omgeving.
  • Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je ervaring met projectmatig werken en denken.
  • Je bent een goede verbinder en een communicatief sterke adviseur. Je bent in staat om je in te leven in gesprekspartners en tegelijkertijd anderen aan te spreken op houding en gedrag.

Arbeidsvoorwaarden


  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55, maximaal € 4.786,82 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
  • Daarnaast word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Wij nodigen je graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature.

Meer informatie? Neem contact op met Joy Slegers, HR Business Partner, via telefoonnummer 06-20 944 105 of j.slegers@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HR Adviseur - District Zuid-Hollandse Eilanden