HR Adviseur - District Zuid-Hollandse Eilanden

HR

Ben jij op zoek naar een dynamische, innovatieve organisatie waar jij als HR adviseur het verschil kan maken?

Nieuwe zorgcollega’s zijn momenteel behoorlijk gewild. De uitdaging vraagt om creatieve oplossingen met betrekking tot werving en personeelsinzet. Daarnaast staat het boeien en binden van onze bestaande collega’s hoog in het vaandel. Daarom hebben we veel oog voor werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Wat ga je doen


Als HR Adviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies, faciliteer je en ben je een sparringpartner voor de managers. Je toont initiatief, ondernemerschap en daadkracht. Vanuit je deskundigheid als HR adviseur ben je in staat om wet- en regelgeving toe te passen, gegevens te analyseren, om plannen te ontwikkelen en daar uitvoering aan te geven. Je bent samen met je HR team betrokken - als deelnemer maar ook als kartrekker - bij projecten op het gebied van bijvoorbeeld leren & ontwikkelen, verzuim en vitaliteit en instroom. De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook!

Hier kom je te werken


De HR organisatie van Careyn is grotendeels decentraal belegd. In de districten zijn de HR businesspartners als leidinggevende verantwoordelijk voor het totale HRM. De HR adviseurs zijn verdeeld over de intramurale zorglocaties en de extramurale zorg. Het team bestaat verder uit de volgende functies: praktijkopleider, recruiter, specialist verzuimbegeleiding en mobiliteitadviseur. De HR adviseurs werken nauw samen met de collega’s in de centrale organisatie die vaak een expert rol vervullen zoals de arbeidsjurist.

Je neemt het HR proces van A tot Z onder je hoede. De functie is voor maximaal 36 per week.

Wat breng je mee


Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega met een afgeronde, relevante HBO opleiding en een aantal jaren werkervaring als allround HR adviseur.
  • Je beschikt over actuele kennis van trends en ontwikkelingen op HR gebied en van de heersende wet- en regelgeving, onder andere met betrekking tot verzuim. Ervaring in de zorg is een pré.
  • Je weet zaken te kanaliseren, kent je rol als procesbegeleider, bent proactief, hebt een scherpe blik, denkt creatief met een probleemoplossend vermogen.
  • Je hebt een flexibele en resultaatgerichte instelling en je gedijt goed in een dynamische omgeving.
  • Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je ervaring met projectmatig werken en denken.
  • Je bent een goede verbinder en een communicatief sterke adviseur. Je bent in staat om je in te leven in gesprekspartners en tegelijkertijd anderen aan te spreken op houding en gedrag.

Arbeidsvoorwaarden


  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55, maximaal € 4.558,88 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaarsuitkering en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
  • Daarnaast word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature.

Meer informatie? Neem contact op met HR adviseur: Joy Slegers via telefoonnummer 06-20 944 105.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HR Adviseur - District Zuid-Hollandse Eilanden