HR Adviseur - Provincie Utrecht West

HR

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.
Careyn is met ruim 6.000 medewerkers één van de grootste aanbieders van zorg in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap.
Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan iedereen die dit nodig heeft. Careyn heeft de komende jaren de doelstelling om de beleefde kwaliteit van zorg van cliënten en familie nog verder te verbeteren.
De organisatie is ingedeeld in vier districten, die ieder geleid worden door een directeur. Deze geeft leiding aan het MT van het district, dat o.a. bestaat uit managers (intramuraal, extramuraal en behandeling), een HR business partner, een business controller, een kwaliteitsadviseur en een districtssecretaris. In district Utrecht West zijn we met ruim 1.100 medewerkers en beslaan we de regio tussen Maarssen, Woerden en Vinkeveen.

De functie
Voor district Utrecht West zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van HR Adviseur. Je ondersteunt en adviseert de Managers Zorg en de Teammanagers op diverse HR-gebieden. Je begeleidt hen bij de werving en selectie (samen met de recruiter), geeft advies over arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, diverse casuïstiek en staat klaar voor het oplossen van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Je fungeert als een coachende kracht voor zowel managers als medewerkers, waarbij je hen begeleidt en coacht in diverse HR-processen.

Ons team
Als HR Adviseur ben je de steun en toeverlaat op HR-gebied voor de managers die je ondersteunt. Je maakt deel uit van een team dat niet alleen nauw met elkaar samenwerkt, maar ook regelmatig overlegt en spart over HR-beleid en uitvoering. Binnen het team heerst een open en positieve sfeer, waarbij ieders input wordt gewaardeerd. Samen met de HR-Businesspartner, drie collega HR adviseurs (waaronder jijzelf) en vier praktijkopleiders vormen wij een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het HR beleid en de uitvoering binnen onze organisatie.

Jouw profiel
Wij zoeken voor 28 tot 32 uur een zelfstandige collega met een succesvol afgeronde, relevante HBO- of WO-opleiding, met ervaring als HR Adviseur. Je hebt het vermogen om zelfstandig casuïstiek aan te pakken en beschikt over een brede HR kennis van onder andere arbeidsrecht en verzuim. Naast de gebruikelijke HR-taken ben je bekwaam in het initiëren en succesvol afronden van projecten. Jouw proactieve, flexibele en resultaatgerichte houding stellen je in staat om veerkrachtig te handelen in een dynamische en complexe omgeving. Je hebt inzicht in groepsprocessen en bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, een deskundige adviseur.

Dit mag je van ons verwachten
Wij geloven in een flexibele werkomgeving waarin jij de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en het beste uit jezelf te halen. Je hebt de vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen en te focussen op resultaten. We nodigen je uit om deel te worden van onze dynamische organisatie, waarin we je de mogelijkheid bieden om je verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Afhankelijk van je werkervaring word je ingeschaald in functiegroep 55 maximaal € 4906,49 van de cao VVT bij een fulltime dienstverband 36 uur met een vast contract met een proefperiode van twee maanden. Binnen deze cao ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld (8% van je jaarloon). Daarnaast wordt je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en krijg je meteen een vast contract.
Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Utrecht West

“Mooi is dat wij mogen zien hoe iemand zijn leven rooit. Wij helpen daarbij, maar zullen het nooit overnemen”

Mensen in hun eigen kracht zetten waarvan ze soms zelf niet eens weten dat ze die hebben, dat is wat de 5 wijkteams in Woerden en omgeving het mooiste vinden. Zoals de slecht ziende cliënt die na een half jaar met hulp oefenen nu helemaal zelfstandig insuline kan spuiten, wow! Daar worden de zorgprofessionals blij van. Zo houden mensen het langst het heft in eigen handen en dat is precies de bedoeling. Je hebt te maken met een diverse groep cliënten van wie het merendeel kwetsbare 70-plussers zijn. In de teams kun je je naar hartelust ontwikkelen. Er zijn regelmatig trainingen, projecten en klinische lessen over gespecialiseerde onderwerpen. Er is een wijkteam in het Schilderskwartier, in de bomen- en bloemenbuurt, Molenvliet, het centrum en het dorpje Zegveld. Werk je hier, dan kun je in principe alles op de fiets doen. Behalve Zegveld, maar met een elektrische fiets ben je daar ook zo.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken in een dynamische en flexibele werkomgeving!

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Hein van Gorp via email, h.vangorp@careyn.nl of via 06- 232 54 236.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HR Adviseur - Provincie Utrecht West