HR Business Partner

HR

BUSINESS PARTNER HR
Het district Utrecht-West van Careyn kent vier locaties voor intramurale zorg en elke locatie heeft haar eigen behandeldienst. Er zijn drie regio’s voor extramurale zorg en elke regio heeft meerdere dagactiviteitencentra. Het managementteam bestaat uit een districtsdirecteur, zes managers, een Business Partner HR, een Business Controller, een kwaliteitsadviseur, een MT secretaris, een senior adviseur strategie en een programmamanager innovatie. Er werken ongeveer 1100 medewerkers. De omzet bedraagt ongeveer € 80 mio. Als Business Partner HR ben je sparringpartner en adviseur van de districtsdirecteur op het gebied van strategische, tactische en operationele HR-vraagstukken. Tevens ben je lid van het district MT Utrecht-West en geef je leiding aan het HR-team dat bestaat uit twee HR-adviseurs, zes Praktijkopleiders en een Recruiter. Je werkt aan een versterking van de HR-bijdrage voor het MT en de locaties. Samen met collega’s uit de verschillende districten en het concern geef je invulling aan de strategische HR-thema’s en geef je mede vorm aan de missie van Careyn: één van de meest gewaardeerde partners zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens; altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest.
De kernwaarden van Careyn: Nabij, Nieuwsgierig, Geborgen en Bewust, zijn hierbij sleutelbegrippen die jij inzet om samen met het HR-team de reeds ingezette positionering uit te bouwen.

PROFIEL
De persoon die we voor deze functie zoeken:
BUSINESS PARTNER HR DAADKRACHTIG, SENSITIEF, INSPIREREND, ONDERNEMEND. DISTRICT UTRECHT WEST www.kv.nl/vacatures-en-opdrachten/ Zorgt dat strategische HRM door het management als toegevoegde waarde ervaren wordt. Beschikt over een passend opleidingspakket op academisch / hbo-plus niveau. Heeft een goed ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en tegengestelde belangen. Schakelt gemakkelijk tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken. Is een daadkrachtige senior adviseur/manager HRM met ambitie en potentie om door te groeien. Heeft verfrissende ideeën en oplossingen (denk bijvoorbeeld aan de huidige arbeidsmarkt). Is in staat met humor en relativeringsvermogen te reflecteren en weet hoofd- en bijzaken te scheiden. Denkt mee en geeft invulling aan het programma Jij op 1. Heeft affiniteit met de zorg. Is aandachtig, duidelijk en faciliteert waar nodig. Beheerst de kunst van het ‘functioneel netwerken’ en is communicatief sterk. Heeft een scherp oog voor ‘de bedoeling’ van een organisatie als Careyn. Professionaliteit Innovatief Zichtbaar Betrokken Overzicht Daadkrachtig

ORGANISATIE
CAREYN wil in 2025 één van de meest gewaardeerde partners zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens. Zij is een actieve, maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar cliënten en hun omgeving. De focus van Careyn ligt op verpleegzorg, thuis en in haar huizen, voornamelijk gericht op ouderen en kwetsbaren. Vakbekwame en betrokken medewerkers staan klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt ‘t beter. Careyn kent een tweehoofdige Raad van Bestuur (RvB). De RvB is integraal verantwoordelijk voor het gevoerde beleid, de kwaliteit van de zorg en het functioneren van de organisatie in totaliteit. Het werkgebied van Careyn strekt zich uit van de Utrechtse Heuvelrug tot aan Zeeland. Het kernwerkgebied beslaat circa 28 gemeenten. De zorg- en dienstverlening van Careyn is in dat totale werkgebied georganiseerd in vier districten: District Utrecht West, District Utrecht Stad, District Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord en District Zuid-Hollandse eilanden. De verschillende districten werken vanuit dezelfde missie en visie. www.kv.nl/vacatures-en-opdrachten/ Bezoek de website.

AANBOD
Een inspirerende positie in een maatschappelijk belangrijke organisatie met een grote gedrevenheid om goed voor mensen te zorgen én de medewerker op één te plaatsen. Een organisatie met een hoge ambitie, die positief is en waar men open met elkaar omgaat. Een organisatie die bezig is om de strategische waarde van HRM ook op corporate niveau te verankeren. Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT ingeschaald. Een jaarcontract van 32-36 uur, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vaste aanstelling. Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zeer goede pensioenvoorziening. Mogelijkheid tot hybride werken.

PROCEDURE
De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming zo snel als mogelijk, maar uiterlijk eind april 2023 af te ronden. Het wervingstraject zal bestaan uit een viertal stappen. Een kennismaking met K+V. Een selectiegesprek met de Directeur en een afgevaardigde van het MT. Een kennismakingsgesprek voor de eind kandidaat met het team. Een arbeidsvoorwaardengesprek. De selectiegesprekken vinden plaats bij Careyn in Woerden.

GEÏNTERESSEERD
Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je zo spoedig mogelijk te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en www.kv.nl/vacatures-en-opdrachten/ motivatie te uploaden. Je kunt al je vragen stellen aan Frank Snethlage (06-5131 0178) of Frank Wolff (06-1595 4079). Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken. OVERIGE INFORMATIE Functietitel: Business Partner HR Dienstverband: Vast Uren: 32-36 uur www.kv.nl/vacatures-en-opdrachten/

Utrecht West

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als HR Business Partner