Planner Flexbedrijf - Spijkenisse

HR

Op zoek naar een baan waarin jij jouw talent voor het plannen van flexmedewerkers perfect kunt inzetten?
Dan ben jij ontzettend welkom in ons enthousiaste team in Spijkenisse.


Werken bij DuoZorg Flexpert


Wij zijn DuoZorg Flexpert, expert in flexbanen. Wij zijn het interne flexbedrijf van Careyn. Wij koppelen zorgmedewerkers (uitzendkrachten en zzp’ers) aan zorgbanen bij Careyn. Samen met de collega’s van Careyn zoeken wij naar oplossingen voor personele knelpunten. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met onze vestigingen in Spijkenisse en Utrecht.
Onze zorgmedewerkers kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij bij Careyn werken, dit maakt werken bij DuoZorg Flexpert uniek. Door het bieden van flexoplossingen en het volledig benutten van de beschikbaarheid van flexibele zorgmedewerkers zorgen wij voor de juiste match. Met aandacht voor talentontwikkeling, zelfregie, echt luisteren én werkplezier maken wij werken in de zorg nog leuker en bieden wij de ideale zorgbaan!

Waar kom je te werken


Jij gaat werken op ons kantoor in het centrum van Spijkenisse. Je maakt onderdeel uit van ons professionele team. Het team bestaat uit een teamleider, 7 intercedenten, 3 planners en een administratief medewerker. De sfeer is informeel en open. Elke ochtend starten we op met de verdeling van taken zodat jij precies weet wie wat gaat doen. Wij werken hybride. Ben je voldoende ingewerkt, dan krijg je de mogelijkheid om een dag thuis te werken.

Wat ga jij doen


Met jouw talent voor plannen, jouw gevoel voor prioriteit en jouw inlevingsvermogen, zorg jij voor de juiste inzet van onze medewerkers in de zorg waar nodig. Jij gaat je bezighouden met de planning en inzet van onze zorgprofessionals.
 • Jij plant zorgmedewerkers op openstaande diensten op basis van hun beschikbaarheid en je handelt de administratie op juiste wijze af.
 • Je onderhoudt telefonisch of per e-mail contact met de zorgafdelingen én met onze medewerkers en staat hen overtuigend én vriendelijk te woord.

Wie ben jij


 • Je hebt een mbo-diploma.
 • Je hebt ervaring met automatiseringssystemen.
 • Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden.
 • Starter of meer ervaren; je bent van harte welkom.
 • Je vindt het een sport om de planning passend te maken.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
 • Je bent woonachtig in Spijkenisse of directe omgeving.

Waarom kies jij voor ons


Wij bieden jou een baan bij een flexbedrijf dat onderdeel is van Careyn. Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: persoonlijk, bewust, nieuwsgierig en positief. Je gaat werken in een professioneel en betrokken team. Wij bieden daarnaast de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris conform de VVT-cao, FWG 40, bruto uurloon tussen € 16,74 – € 21,83, maandloon vanaf € 2.620,33 tot € 3.417,15 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Het salaris wordt wekelijks uitbetaald.
 • Je krijgt een jaarcontract met uiteraard uitzicht op verlenging.
 • Je ontvangt 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en/of een thuiswerkvergoeding.
 • Je bouwt pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag, zonder eigen bijdrage, dus premievrij voor jou.
 • Je ontvangt vakantiegeld én vakantiedagen.

Word jij enthousiast van deze functie? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb jij vragen of ben jij nieuwsgierig naar onze vacature en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met Yvonne (recruiter DuoZorg Flexpert) via 06-28 38 607.

Solliciteer meteen, wij ontvangen jouw sollicitatie in ieder geval graag vóór 1 maart a.s. Hopelijk spreken we je snel!

Ja Ik solliciteer graag als Planner Flexbedrijf - Spijkenisse