Procesmanager HR - Rotterdam

HR

Ben jij van nature een bruggenbouwer en verbinder en heb je affiniteit met HR, ICT en PSA? Ga jij graag op zoek naar verbeteringen om processen te optimaliseren. Lees dan snel verder!

Wij hebben dynamische rol open voor een enthousiaste Procesmanager HR. Als Procesmanager HR binnen Careyn beweeg je je op het snijvlak van HR, ICT en PSA. Je bent als het ware de olie van de organisatie die vloeit tussen de verschillende afdelingen. Je houdt je bezig met een verscheidenheid aan werkzaamheden. Denk hierbij aan het standaardiseren en optimaliseren van HR processen en deze in samenwerking met ICT implementeren in de systemen. Ook vertaal je beleid naar werkprocessen en werkinstructies en stel je communicatie hierover op, zodat de organisatie tijdig en juist geïnformeerd wordt. Je signaleert issues die spelen binnen de organisatie en neemt het voortouw om te onderzoeken wat er aan de hand is. In samenwerking met de betreffende afdelingen zoek je naar een oplossing.

Deelname aan Careyn brede projecten behoort ook tot jouw werkzaamheden.
Je maakt ook onderdeel uit van de Change Advisory Board (CAB). Hier wordt de impact van organisatorische wijzigingen zoals nieuwe functies, nieuwe afdelingen en wijzigingen in de structuur besproken en worden gezamenlijke besluiten genomen.

Wat wij vragen


Wij zijn op zoek naar iemand met een HBO-werk- en denkniveau die goed thuis is in HR-processen en ervaring heeft met het optimaliseren van processen. Een achtergrond in Lean, bekendheid met Visma en MS office zijn essentieel. Als je ervaring hebt met salarisadministratie, is dat een pluspunt. Het is handig als je bekent bent met de cao VVT en HR wet-en regelgeving, maar we verwachten dat jij je deze snel eigen kunt maken.
Je bent een bruggenbouwer en een verbinder, flexibel en vastberaden genoeg om veranderingen door te voeren, zelfs als je op weerstand stuit. Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid en een mentaliteit van ‘ik kan het, want ik heb het nog nooit gedaan’. Het behouden van overzichten het vinden van oplossingen zit in jouw DNA. Natuurlijk ben je klantgericht, integer en betrouwbaar.

Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.

Careyn. Samen nabij.
Je maakt onderdeel uit van het HR domein. Er heerst een open en collegiale sfeer. We werken hard, maar we houden ook oog voor elkaar. Samenwerken, vitaliteit en werkgeluk staan bij ons hoog in het vaandel. Je werkt nauw samen met je collega’s van ICT.
Binnen Careyn heerst een ontspannen sfeer, waarbij alle medewerkers een grote betrokkenheid hebben bij de zorg en bij de collega’s.
Je standplaats voor deze functie is Rotterdam. We werken hybride waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. We faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.

Je krijgt een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden en je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 55, maximaal € 4.906,49 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. We faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Wanda Antonie - Recruitment Business partner via WhatsApp 06- 83 48 33 73 of per e-mail, w.antonie@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Procesmanager HR - Rotterdam