Huismeester - Rosendael - Utrecht Stad

Huismeester

Over de vacature
Samen werkt 't beter!
Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.
Als Huismeester ben je onderdeel van het Facilitair team en ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van diverse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de bewoners zo prettig mogelijk kunnen leven én dat je collega’s in een goede & veilige omgeving kunnen werken.
Naast huismeester ben je ook ploegleider BHV. Mocht er een calamiteit zijn, dan ben jij verantwoordelijk voor de nodige coördinatie.
Kortom: Het is een leuke zelfstandige functie waarin goed prioriteren belangrijk is!


Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

  • Verrichten van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;

  • Aanspreekpunt en begeleider van externe personen en instanties, die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in en aan het pand;

  • Uitvoering geven aan wettelijke regelingen, bijvoorbeeld zaken aangaande bedrijfshulpverlening, legionellabeheer en (brand)veiligheid en deze volgens standaard protocol preventief controleren en meten.

  • Verzorgen van interne verhuizingen;


Functie-eisen
Je bent naast een technische alleskunner ook iemand met hart voor onze doelgroep. Uiteraard beschik je over een relevant MBO-diploma bv. richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je bezit aantoonbare technische kennis en hebt kennis van veiligheidsvoorschriften. Daarnaast ben je ploegleider BHV en ben je bereid periodieke herhalingscursussen te volgen. Je bent representatief en beschikt over goede sociale & schriftelijke vaardigheden.


Wat wij bieden
  • Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 35 (afhankelijk van je ervaring)

  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%

  • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)

  • We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Careyn Wonen met Zorg

Welkom bij Careyn Zorgcentrum Rosendael in Utrecht. Fraai gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht. Dit zorgcentrum is vernoemd naar een aloude hofstede. Het huidige Rosendael is omgeven door het 'Park de Gagel' en voorzien van twee prachtige binnentuinen. Een zorgcentrum waar wij altijd staan voor de beste zorg. Wat dat inhoudt? Prettig wonen en leven voor mensen met verschillende zorgbehoeftes.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Yvonne Pouw, Manager Zorg Rosendael via: 06-53134643

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Huismeester - Rosendael - Utrecht Stad