Huismeester / Medewerker Logistiek - Utrecht Stad

Huismeester

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland, een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor onze nieuwste locatie Buitenhof in de wijk Tuindorp in Utrecht, zijn wij op zoek naar een:

Huismeester / Medewerker Logistiek

4 uur per week op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur

Als Huismeester / Medewerker Logistiek ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van diverse transportwerkzaamheden. Je bent de centrale factor tussen collega’s, leveranciers en interne opdrachtgevers.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:
• Ontvangen, controleren, verspreiden van de binnengekomen voedingsbestellingen over de etages
• Postverspreiding
• Verzamelen van wasgoed van de etages
• Verzamelen en afvoeren van afval

Utrecht Stad

Prettig wonen en leven in een gloednieuw zorgcentrum in Utrecht Oost: Buitenhof. Wil jij aan de slag in een gloednieuw verpleeghuis? Dan is onze zorglocatie Buitenhof wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou! ‘Wonen als thuis’ – dat is de slogan van Buitenhof. Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid.

Naar verwachting zullen de eerste bewoners in voorjaar (aanvang zomer) 2020 er hun intrek kunnen nemen. Zij kunnen er met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag terecht. Het complex zal bestaan uit 68 appartementen verdeeld over 7 etages, met op iedere etage een eigen huiskamer en op de begane grond een buitenterras.

Buitenhof is gelegen in een groene buitenwijk in Oost Utrecht. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Winkelcentrum De Gaard ligt binnen 200 meter. Op loopafstand vindt u het Griftpark, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 55 stopt om de hoek.

Wil je meer zien over Buitenhof? Bekijk dan dit impressiefilmpje Impressiefilmpje Buitenhof

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Norbert van der Hoeven,

Tel: 06-13615734
Mail: n.vanderhoeven@careyn.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Huismeester / Medewerker Logistiek - Utrecht Stad