Functioneel Applicatie Beheerder - Rotterdam

ICT

Word jij onze nieuwe Functioneel Applicatie Beheerder?

  • Wil jij meedenken hoe we onze zorg-systemen nóg beter kunnen afstemmen op de behoeften van onze zorgmedewerkers?
  • Kun jij analyseren hoe we onze zorg-applicaties het beste kunnen laten aansluiten bij de primaire zorgprocessen?
  • Breng je graag samen met anderen veranderingen in applicaties tot stand?
  • Houd jij het overzicht als er van allerlei kanten vragen over “jouw” zorg-applicaties op je af komen en zorg je dat alles blijft draaien?


Lees dan snel verder!

Wat ga je doen


Als functioneel applicatiebeheerder ben jij de brug tussen de gebruikers binnen Careyn en de leveranciers van de Zorg-softwaresystemen die we gebruiken. Je zorgt dat onze Zorg-applicaties de juiste functionaliteit leveren, maar je bent ook continu bezig met het beter en slimmer inrichten van deze applicaties en de beheerprocessen. Daarom ben je veel in gesprek met collega’s; op die manier kun je hun wensen nog beter in kaart brengen en kun je hen adviseren over het gebruik van de applicaties.
Omdat jij dé expert bent op het gebied van “jouw” Zorg-applicaties steek je een handje toe bij het ad-hoc oplossen van issues. En je helpt ook projecten mee uitvoeren, zorgt met slimme wijzigingsadviezen, testplannen en testscripts dat je zorgapplicaties voortdurend verbeterd worden.
Dit alles met het doel om het werk van de zorgmedewerkers zo prettig mogelijk te laten verlopen door inzet van de zorgapplicaties!

Jouw profiel


Je hebt een hbo-diploma, bijvoorbeeld in richting ICT of Bedrijfskundige Informatica. Je hebt ervaring op het gebied van functioneel applicatiebeheer. Als je ervaring in de zorg hebt is dat natuurlijk nog mooier. Verder beschik je over kennis van BiSl. Als je ook kennis hebt van DevOps en agile werken dan is dat een pré. Je hebt al kennis van en ervaring met zorg-applicaties, zoals o.a. Nedap ONS, Ysis, Curo en zorgdomein.
Je ziet snel verbanden en weet snel te schakelen. Je komt snel tot de kern van een probleem en de oplossing daarvoor. Je bent een prettige gesprekspartner voor de eindgebruikers en leveranciers, die hen weet te overtuigen waar dat nodig is. Je kunt op een eenvoudige manier kwesties uitleggen aan mensen die “jouw” zorg-applicaties nog niet goed kennen.

Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn bestaat uit 4 districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland – Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.
Je komt te werken in het team ICT informatie & applicatie. Samen met je collega’s zorg je dat onze applicaties moeiteloos blijven draaien en overleg je met de gebruikers hoe de zorg-systemen nóg gebruikersvriendelijker en efficiënter kunnen worden gemaakt voor hen. Je hebt veel contact met leveranciers om de onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen door te voeren die nodig zijn.
Je standplaats voor deze functie is Rotterdam.
Careyn. Samen nabij.

Wij bieden jou


Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 55, maximaal € 4.786,82 afhankelijk van jouw ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Je krijgt een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT.
Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiaist geworden?
Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Art Van Toor, Teamleider Informatie & Applicaties, op nummer 06-109 36 923.

Ja Ik solliciteer graag als Functioneel Applicatie Beheerder - Rotterdam