Planningsexpert - Utrecht West - Extramuraal

Planningsconsulent

.Krijg jij energie van puzzelen en kun jij goed het overzicht behouden?

Dan is deze rol als Planningsconsulent extramuraal voor 24 uur per week iets voor jou!

Als planningsconsulent stem je in samenwerking de beschikbare personeelscapaciteit op de zorgvraag van de cliënten af. Je bent samen met de zorgteams verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte planning & roostering in lijn met de te leveren zorg en het realiseren van een gezonder rooster. Gezonder roosteren houdt in dat de zorg efficiënt is georganiseerd en dat betekent een betere balans in werk en privé. Je toont tevens eigenaarschap voor een goede, tijdige en eenduidige (administratieve) verwerking rondom de planning & roostering.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit


 • Planners en roosteraars in teams ondersteunen. Daar waar nodig plannen en roosteren van een aantal zorgteams in samenwerking met het zorgteam.
 • Opstellen en muteren van personeelsplanning en basisplanning.
 • Verwerken van personeelsgegevens in directe samenhang met de planning, zoals dienstroosters, verlofregistratie en uren overzichten.
 • Onderhouden van contacten met ons uitzendbureau DuoZorg flexpair voor het aanvragen en opvullen van tekorten in onze personele bezetting.

Wat bieden wij


 • Je gaat werken in een ambitieuze organisatie met ruime ontwikkel,- en doorgroeimogelijkheden.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 (max. € 3.417,15 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Je ontvangt een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je bruto jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Wij bieden een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals fietsregeling, beroepsvereniging, verkoop of aankoop verlofuren, aanvullende reiskosten en een goede balans tussen werk en privé.
 • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Jouw profiel


 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding.
 • Je hebt ervaring met personeelsplanning en roostering.
 • Je hebt kennis van relevante wet en regelgeving en actuele roosterregels.
 • Je bent administratief en cijfermatig sterk en hebt bij voorkeur inzicht en ervaring binnen de zorg.
 • Je hebt ervaring met zowel planmatig werken als het verrichten van ad hoc werkzaamheden.
 • Je hebt ervaring met MS Office. Een zeer goede kennis van Excel is een vereiste. Ervaring met ONS is een pre.
 • Je bent goed in plannen en organiseren en bent stressbestendig en flexibel.
 • Je beschikt over prettige communicatieve vaardigheden en bent proactief en creatief


Samen werkt 't beter! Careyn is één van de grootste zorgaanbieders binnen de regio. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Bij Careyn kunnen ouderen zijn wie ze graag willen zijn, wij staan hier voor open en zijn zelf ook open. Daarnaast willen we ouderen meer regie geven. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. De voorrangsprocedure m.b.t. interne (boventallige) medewerkers is van kracht.

Utrecht West

“Huisartsen willen ons het liefst voor hun cliënten en daar zijn we best trots op”

Maarssenbroek, ingeklemd tussen het water van het Amsterdam-Rijnkanaal en de A2, bestaat sinds de jaren ’70 voor het grootste deel uit nieuwbouw. Hier werken 2 hechte wijkteams en als je wilt, kun je alles op de fiets doen. Beter zelfs, want door de fietstunnels die de wijken verbinden ben je sneller dan met de auto.

Team Maarssenbroek-Noord (met 11-12 verzorgenden en verpleegkundigen) houdt kantoor in het gezondheidscentrum Spechtenkamp, team Maarssenbroek-Zuid (met 11 verzorgenden en verpleegkundigen) is gevestigd in gezondheidscentrum Boomstede. In dit splinternieuwe gebouw zitten ook de huisartsen, de apotheek, fysiotherapeuten, diëtist en logopedist. Fijn voor het team, want dat zorgt voor directe, korte lijnen. Overleg gaat dan ook gemakkelijk en er is een structureel multidisciplinair overleg.

Je opereert vooral zelfstandig, maar weet dat er tegelijk andere collega’s in de buurt zijn op wie je terug kunt vallen. Cliënten zijn veelal ouderen en je maakt je er sterk voor dat je hun behoeften en wensen centraal stelt in plaats van ziekte. Omdat je een flinke verantwoordelijkheid hebt, is het fijn dat je een maandelijks teamoverleg hebt. En voor de ontspanning regelmatig team uitjes, leuk!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer inhoudelijke informatie of jou interesse kenbaar maken?
Neem contact op met Manager Zorg Miriam Dwarswaard via m.dwarswaard@careyn.nl of via 06-57770874 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via w.vermeulen@careyn.nl of het telefoonnummer: 06-83483373.

Ja Ik solliciteer graag als Planningsexpert - Utrecht West - Extramuraal