Strategisch Adviseur - Careyn Utrecht

Strategisch adviseur

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als Strategisch Adviseur? In deze functie ben jij dé sparringpartner voor het MT van Utrecht Stad en West en vervul je een cruciale rol als externe vertegenwoordiger van Careyn. Jouw meerwaarde komt tot uiting in stuur- en begeleidingsgroepen, waarbij je betrokken bent bij diverse beleidsterreinen zoals IZA en WOZO. Jij draait je hand niet om voor de uitvoering van activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt, ouderenbeleid, welzijnsbeleid, diversiteitsbeleid, en de regionale samenwerking met IVVU en ketenpartners.
Innovatie zit in jouw DNA, en je vindt het fantastisch om vernieuwing te initiëren op genoemde beleidsterreinen. Als schakel tussen Careyn en vertegenwoordigende partijen van ouderen en cliënten ben jij een ware netwerker, zowel binnen als buiten de organisatie.
Flexibiliteit, analytisch denkvermogen en het vermogen om je aan te passen aan onverwachte situaties zijn essentieel in deze rol. Je draagt verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke en financiële verantwoording van uitgevoerd beleid richting financiers. Als Strategisch Adviseur speel je een sleutelrol in de uitvoering van de strategie van Utrecht West, inclusief strategische aspecten zoals zorgverkoop en portfolio-ontwikkeling.
Herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel niet en solliciteer direct! We kijken uit naar jouw bijdrage aan het succes van Careyn.

Careyn Utrecht Stad en Utrecht West


In Utrecht Stad zijn we met circa 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders binnen de regio. In het district Utrecht West zijn drie regio’s, namelijk: de Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden en omgeving. In deze regio’s bevinden zich onze drie verpleeghuizen en door heel het district zijn onze wijkteams actief. Wij hebben 1850 cliënten/bewoners, 1250 medewerkers en 500 vrijwilligers.

Te midden van een continu veranderend zorglandschap, nieuwe overheidsinitiatieven, technologische vooruitgang en een groeiende diversiteit aan ketenpartners en netwerken, maakt Careyn Utrecht Stad en West doordachte keuzes. Deze keuzes zijn essentieel om de kwaliteit van zorg voor onze bewoners en cliënten te waarborgen.
In nauwe samenwerking met collega's geef jij vorm aan de missie van Careyn: uitgroeien tot een van de meest gewaardeerde partners bij het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder individu. Altijd in nabijheid en bij voorkeur op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van onze organisatie: Nabij, Nieuwsgierig, Geborgen en Bewust. Samen zetten we ons in om deze waarden te belichamen en een positieve impact te hebben op het leven van anderen.

Wat wij verwachten


 • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding in zorg gerelateerde richting.

 • Je hebt kennis van de sector VVT.

 • Kennis van organisatieverandering is een pré.

 • Je beschikt over aanvullende vakinhoudelijke kennis en kunde op de terreinen: zorginhoud VVT, wet en regelgeving stelsels, 1e lijnszorg, arbeidsmarkt en innovatie.

 • Je beschikt over uitstekende advies-, onderhandelings- en communicatievaardigheden t.b.v. het verwerven van draagvlak intern - bestuur en organisatie - en extern bij belangrijke stakeholders zoals overheden en samenwerkingspartners.

 • Je kan strategische advisering verbinden aan praktische uitwerking en je levert een bijdrage aan de uitvoering van de strategie van Careyn binnen Utrecht.

 • Je vindt het niet moeilijk om te participeren in complexe externe netwerken als vertegenwoordiger – gedelegeerd directeur - van Careyn.

 • Je ondersteunt het district ten aanzien van stakeholdermanagement.

 • Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van Careyn in Utrecht ten aanzien van doelmatigheid.

 • Je beschikt over goede taal- en schrijfvaardigheden.

 • Je beschikt over een goed ontwikkelde roleffectiviteit.

 • Je bent integer en betrouwbaar.

 • Je aanpassingsvermogen is groot en je hebt een flexibele instelling.


Dit kun je van ons verwachten


 • We bieden je een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 70, minimaal € 5.593,19 en maximaal € 7.849,72 van de cao VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze cao hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Hein van Gorp, HR Business partner.

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hein van Gorp via h.vangorp@careyn.nl.

Proces
De selectie bestaat uit twee gespreksrondes, gevolgd door een arbeidsvoorwaardengesprek.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Strategisch Adviseur - Careyn Utrecht