HBO Verpleegkundige en begeleider leerafdeling - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (VZ)

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van kwetsbare ouderen. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, Verpleeghuiszorg, Fysiotherapie et cetera.

Voor onze locatie Rosendael te Utrecht Stad zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste HBO Verpleegkundige met speciale rol als begeleider voor 24 uur per week voor onze leerafdeling Queekhoven.

Wat ga je doen?
Als HBO verpleegkundige heb je een leuke afwisselende baan. Je hebt naast je functie als HBO verpleegkundige ook de rol als meewerkend praktijkbegeleider op onze nieuwe leerafdeling. Dit betekent dat je dichtbij de leerlingen staat en dat je in staat bent om onze leerlingen mee te nemen in de steeds complexer wordende zorg. In deze rol coach je leerlingen en stagiaires van uiteenlopende kwalificatieniveaus. Je bent medeverantwoordelijk voor een veilige leeromgeving. Daarnaast coach, adviseer en faciliteer je ook de werkbegeleiders en de manager zorg over het leerklimaat op de afdeling. Daarnaast werk je nauw samen met de Praktijkopleiders en de Kwaliteitsverpleegkundigen.

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je krijgt mensen van nature mee. Als HBO Verpleegkundige en begeleider van de leerlingen sta jij je mannetje óf vrouwtje. Je weet van aanpakken en voor een uitdaging deins je zeker niet terug. Je kunt zelfstandig werken, maar zoekt je collega’s ook regelmatig op. Want een goede samenwerking staat voor jou voorop!

Ben je onlangs afgestudeerd als een HBO verpleegkundige? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende functie want je weet zelf nog goed hoe het is om in opleiding te zijn. Je weet immers wat er nodig is en wat je hierin kan betekenen. Dit zou een mooie opwaartse stap in je loopbaan kunnen zijn.

Functie eisen
• Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding;
• Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie;
• Je bent bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
• Je hebt affiniteit in het coachen en begeleiden van MBO en HBO leerlingen;
• Je hebt een opleiding tot praktijkbegeleider gevolgd of bent bereid deze te volgen;
• Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig en flexibel;
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
• Je bent in staat om het team te ondersteunen en te begeleiden bij het verlenen van complexe zorg;
• Je bent in staat om de kar te trekken en de zorg naar een hoger niveau te tillen;
• Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
• Je bent in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te stimuleren bij veranderingen;
• Ervaring in complexe zorg en gedragsproblematiek zijn een pré.


Wij bieden
We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst. We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Een boeiende en zeer uitdagende functie. Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor 24 uur per week voor de duur van jaar en als we het allebei zien zitten gaan we na een jaar over naar een vast dienstverband; Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 50, van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% van je jaarloon, het fietsenplan en een reiskostenvergoeding. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

Utrecht Stad

Welkom bij Careyn Zorgcentrum Rosendael in Utrecht. Fraai gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht. Dit zorgcentrum is vernoemd naar een aloude hofstede. Het huidige Rosendael is omgeven door het 'Park de Gagel' en voorzien van twee prachtige binnentuinen. Een zorgcentrum waar wij altijd staan voor de beste zorg. Wat dat inhoudt? Prettig wonen en leven voor mensen met verschillende zorgbehoeftes.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Een dagje meelopen kan altijd om een kijkje te nemen in de keuken? Dat kan altijd.

Meer weten over de vacature en voor alle andere vragen? Neem contact op met Yvonne Pouw, tel: 06-53134643 of mail: y.pouw@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige en begeleider leerafdeling - Utrecht Stad