HBO Verpleegkundige - Maria Oord - Vinkeveen

HBO Verpleegkundige (VZ)

Voor onze locatie Maria Oord zoeken wij voor onze afdelingen Somatiek, Kleinschalig Wonen (KSW), Geronto Psychiatrie en Dementie een HBO verpleegkundige. Wij werken naast elkaar en met elkaar om optimale zorg voor de bewoners te bieden. Met familie hebben wij veel contact en zorgen zo samen voor een warm verblijf, een echt thuis. Een thuis waarbij de bewoner de regie in haar of zijn leven heeft. Als HBO verpleegkundige plan, coördineer en bewaak je de kwaliteit van de zorg. Je let op het totale functioneren van bewoners en bent in staat doorslaggevende beslissingen te nemen. Waar nodig ondersteun je het zorgteam op de afdeling bij verpleegtechnische handelingen. Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Je bent proactief en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen kunnen echt bij jou terecht. Je houdt alle ontwikkelingen goed in de gaten.

Dit werk zoek je niet uit om ‘er even bij te doen’. Het is complex en je bent blij dat je met jouw medische kennis en ervaring kan bijdragen om het leven een stukje mooier te maken. Je houdt ervan om de vraag achter de vraag te ontdekken en denkt nu al na over de verbeteringen van straks. Je kunt eigenlijk niet anders met je lange-termijnblik. Als het nodig is, ondersteun je de verzorgenden IG op de afdeling bij verpleegtechnische handelingen, coacht hen of neemt het proces over. Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid en wat je leuk vindt: die is in een instelling groter dan je in het ziekenhuis zou hebben.

Als HBO verpleegkundige heb je een sociale houding en kunt daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten of bewoners en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

Wij zoeken een HBO verpleegkundige, die naast het werken op de vloer in de dagelijkse zorg ook de zorg coördineert.
Je werkt nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundige, de manager zorg, de huismeester en natuurlijk met onze zorgteams. Het aantal uren daar komen we samen wel uit.

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van een diploma HBO V met BIG registratie.
 • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.
 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren; je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.
 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.
 • Een stevige persoonlijkheid die knopen durft door te hakken, buiten de lijntjes denkt en soms doet en transparant en duidelijk communiceert.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.
 • Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50.
 • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je krijgt een vaste arbeidsovereenkomst met een proefperiode van twee maanden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Careyn investeert graag in haar mensen en hun ontwikkeling.
 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Utrecht West

Van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Middenin gemeente De Ronde Venen treft u dit zorgcentrum tussen het mooie groen in een waterrijke omgeving. Rustgevend. En energiegevend. Want ook de buurtbewoners wandelen over het terrein en er zijn veel kinderen die hier dagelijks spelen. Een compleet zorgcentrum waar wonen, welzijn en zorg samenkomt.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Lotte Kanitz via 06-47 268 070 of k.devogel@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - Maria Oord - Vinkeveen