HBO Verpleegkundige - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (VZ)

Dit werk zoek je niet uit om ‘er even bij te doen’. Het is complex en je bent blij dat je met jouw medische kennis en ervaring kan bijdragen om het leven een stukje mooier te maken. Je houdt ervan om de vraag achter de vraag te ontdekken en denkt nu al na over de verbeteringen van straks. Je kunt eigenlijk niet anders met je lange-termijnblik. Als het nodig is, ondersteun je de verzorgenden IG op de afdeling bij verpleegtechnische handelingen, coacht hen, of neemt het proces over. Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid en wat je leuk vindt: die is in een instelling groter dan je in het ziekenhuis zou hebben. Je hebt je HBO-diploma op zak, maar staat niet gek te kijken als je straks nog een post HBO gaat doen. Veel te leuk, die verdieping in een speciale richting.

Als HBO Verpleegkundige heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten of bewoners en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

In jouw rol van HBO verpleegkundige verwachten wij het volgende:
- Een diploma HBO-V met BIG registratie;
- Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze klanten;
- Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren; je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken;
- Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Wat wij bieden:
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.
Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50. Bij doorgroei naar kwaliteitsverpleegkundige word je ingedeeld in FWG 55.
Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Hein van Gorp, HR-businesspartner, via telefoonnummer 06-23254236.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - Utrecht Stad