Verpleegkundige achterwacht - Utrecht Stad

HBO Verpleegkundige (VZ)

Ben jij een zorgprofessional en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze locatie Rosendael in Utrecht stad zijn wij per 1 april op zoek naar een enthousiaste MBO/HBO-Verpleegkundige Achterwacht voor 24 uur per week voor avond en nachtdiensten i.v.m. zwangerschapsverlof.

Je werkt vanuit locatie Rosendael in de wijk Utrecht Overvecht Noord. Naast locatie Rosendael zal je ook werken voor onze andere grote locaties, Tamarinde, Warande, Swellengrebel, Buitenhof, vijf kleinschalige woonvormen en twee locaties in Maarssen. Als de situatie erom vraagt, verwachten wij van jou dat je ook werkzaamheden vanuit een andere locatie uitvoert. Wij bieden zorg aan kwetsbare ouderen zoals op de revalidatie, somatiek, psychogeriatrie en dubbelproblematiek. Uitgangspunt is dat de bewoners zo lang mogelijk hun eigen regie behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden zoals zij dit gewend zijn.

Het team


Ga je als Verpleegkundige Achterwacht bij Careyn aan de slag, dan is geen dag hetzelfde. Als je hier komt werken weet je zeker dat je er nooit alleen voor staat. Samen met jouw collega’s maak je deel uit van een team verpleegkundigen die met hun expertise ondersteuning bieden in de avonden, nacht en weekenden op intramurale locaties binnen Utrecht stad en Utrecht West. Je vervult samen met jouw collega’s een spilfunctie voor de bewoners met bijzondere zorgbehoeften. Als verpleegkundige achterwacht is het jouw uitdaging om hen met raad en daad bij te staan, je bent er voor hen.

Wat ga je doen?


 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s in geval van calamiteiten voor de locaties in Utrecht stad en 2 locaties in Maarssen.
 • Je doet Triage en hebt een signalerende functie op het gebied van verpleegtechnische en/of medische vragen (telefonisch en op locatie) tijdens avond- nacht- en weekenddienst en beoordeling van de noodzaak om een dienstdoende arts in te schakelen. Je fungeert als schakel tussen de zorg en de arts.
 • Het uitvoeren van en coaching in (complexe) verpleegtechnisch handelingen.

Wat bieden wij jou?


  Je wordt onderdeel van een topteam van betrokken en gezellige collega’s.
 • Een salaris volgens cao VVT FWG schaal 50, onregelmatigheidstoeslagen, vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Een goede pensioenregeling via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen.
 • Ruime loopbaan – en doorgroeimogelijkheden, zodat jij het beste uit je zelf kan halen.
 • Je kunt meedoen met ons meerkeuzesysteem en hiermee een fiets aanschaffen.
 • Wij bieden je een tijdelijke contract van 1 april tot 1 september.


  Je bent in het bezit van een diploma mbo of hbo verpleegkunde en BIG geregistreerd, ziekenhuis ervaring is een pré.
  Je hebt affiniteit met revalidatie, somatiek, psychogeriatrie en dubbelproblematiek.
 • Emotioneel sta je stevig in je schoenen. Je bent niet snel van slag en dat werkt door op de collega’s die je ondersteunt;
 • In je rol als zorgprofessional stel je het welbevinden van de bewoner centraal. Daarnaast ben je in staat collega’s te adviseren en coachen op zowel zorginhoudelijke prestaties als cliëntgericht zorgen.
 • Voor het team ben je een enthousiaste, professionele collega die graag dat stapje meer zet.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  Utrecht Stad

  Welkom bij Careyn Zorgcentrum Rosendael in Utrecht. Fraai gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht. Dit zorgcentrum is vernoemd naar een aloude hofstede. Het huidige Rosendael is omgeven door het 'Park de Gagel' en voorzien van twee prachtige binnentuinen. Een zorgcentrum waar wij altijd staan voor de beste zorg. Wat dat inhoudt? Prettig wonen en leven voor mensen met verschillende zorgbehoeftes.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Heb je een vraag? Neem contact op met Yvonne Pouw, Manager zorg 06-53134643.
  Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige achterwacht - Utrecht Stad