Helpende niv 2plus - VPT team Blankenburg - Rozenburg

Helpende plus (VZ)

Heb jij een groot zorghart? Careyn is op zoek naar Helpenden met een plus!

Binnen zorgorganisatie Careyn bieden wij het Volledig Pakket Thuis in de wijk. Hiermee bieden wij meer aandacht en tijd, zorg en welzijn aan ouderen die (langer) thuis willen blijven wonen. Cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past. Daar hebben wij jou voor nodig!

Wij zoeken Helpenden+ collega's voor ons VPT team Blankenburg in Rozenburg.

Dit ga je doen


Cliënten ondersteunen om thuis te kunnen blijven wonen, passend bij de behoeftes en gewoontes van de cliënt. Daarbij hebben wij als uitgangspunt, dat wij niet gaan overnemen wat iemand of hun naaste/mantelzorger zelf kan. Wij werken nauw samen met de mantelzorgers en ondersteunen de cliënt en de mantelzorger daar waar nodig. Je helpt de cliënten bij activiteiten en een zinvolle dagbesteding. Andere taken waar wij de cliënt bijvoorbeeld mee kunnen ondersteunen kunnen zijn: hulp bij het klaarmaken van de maaltijd, licht huishoudelijk werk, aanbrengen van dagstructuur, ondersteuning bij wassen en aankleden. Wij werken met vaste teams. Dit betekent, dat steeds dezelfde medewerkers bij een cliënt komen om alle ondersteuning te bieden, zodat het ook echt vertrouwd voelt.

Jouw profiel


Je bent iemand die van aanpakken weet. Voor jou is geen klus te gek! Je hebt plezier in wat je doet en straalt dit uit naar je cliënten. Je hebt zin om als Helpende de steun en toeverlaat van de cliënten te worden. Je kunt je goed in de cliënten verplaatsen en je merkt het op als er veranderingen zijn in gedrag en kunnen. Samen met de cliënt en zijn netwerk zoek je naar oplossingen. Je beschikt over een flinke portie geduld en doorzettingsvermogen om de cliënten te helpen zo veel mogelijk zichzelf te kunnen redden.

Voor deze functie heb je verder nodig:
 • je bent flexibel omdat je voor dag-, avond- en weekenddiensten inzetbaar bent. Uiteraard houden wij rekening met een goede balans tussen werk en privé;
 • je hebt een goed gevoel voor humor en een goed relativeringsvermogen;
 • je werkt bij de cliënten thuis zelfstandig en achter de schermen overleg je met je team en het netwerk;
 • je bent in bezit van het diploma Helpende niveau 2 en extra certificaten zoals de medicatie module.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je kunt kiezen voor een overeenkomst met vaste uren of een oproepcontract waarbij je op flexibele basis werkt.
 • Je krijgt een salaris op basis van je kennis en ervaring: FWG 25 (max. € 2.928,86 o.b.v. 36 uur) volgens CAO VVT.
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheden om door te groeien!
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘We zijn er trots op dat onze bewoners zich bij ons echt thuis voelen’

Blankenburg, het witte woonzorgcentrum met 40 appartementen in het dorpje Rozenburg, betekent voor de bewoners ‘thuis’. Want hier wonen ze met de zelfstandigheid waar dat mogelijk is, leven ze in hun eigen huiselijkheid en sfeer, hebben een dagindeling die bij hen past en komt de familie net zo makkelijk over de vloer.

Dat willen ze graag zo in Blankenburg. ‘Bewoners ervaren het bij ons als echt thuis omdat wij ons aanpassen aan hen en niet andersom.’

Beneden is er het ‘dorpscentrum ’t Veerhuis’ waar alle ouderen uit het dorp kunnen komen koersballen, sjoelen, schilderen en zingen. Beneden is ook de plek van huisartsen, fysiotherapeuten en de apotheek en het is daardoor een levendige boel. Dat hoort ook wel een beetje in dit dorpje dat omgeven is door water en industrie en waar iedereen elkaar kent.

Ga je in Blankenburg werken, dan kom je bij mensen op bezoek in plaats van dat je op een afdeling werkt. Bewoners hebben een volledig appartement met huis- en slaapkamer waar je niet zomaar naar binnen loopt. Vroeger was Blankenburg een verzorgingshuis en zo is er een mix van mensen die volledige zorg nodig hebben en mensen met lichtere lichamelijke en cognitieve problemen. Je ondersteunt hen om hun leven te leiden zoals zij dat waardevol en belangrijk vinden.

En: het is niet gek als je je werk in Blankenburg zou willen combineren met de wijkzorg in Rozenburg om alert te blijven. Makkelijk te regelen, juist hier.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature WhatsApp of mail met Laura Visser via 06-13 074 689 of l.visser@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niv 2plus - VPT team Blankenburg - Rozenburg