Helpende GRZ - Maria-Oord - Vinkeveen

Helpende

Gepassioneerd werken aan het bieden van waardevolle revalidatie door te denken in kansen en mogelijkheden. In wat er wél kan. Dat kenmerkt hoe we bij Maria-Oord kijken naar werk, de organisatie en naar de zorg en revalidatie als geheel. Daarbij is het glas altijd halfvol. Je doet de dingen met je hart, dat maakt jou als helpende zorg en welzijn ook zo goed in je werk. Als helpende assisteer je bij de dagelijkse taken die mensen tijdelijk niet meer zelf kunnen doen en ben je een echte steun. Je helpt bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. In gesprekken heb je een luisterend oor en je voelt precies aan wat mensen bedoelen en nodig hebben. Dit hou je bij in het zorgdossier en waar nodig overleg je met je collega’s in het team. Op de afdeling stimuleer je cliënten om zoveel mogelijk zelf te kunnen blijven doen. Je werk als Helpende is afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg, aandacht en meehelpen aan het herstel van de oudere revalidant.

Herstel en zelfstandigheid van de revalidant zijn belangrijk op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdelingen in Maria-Oord in Vinkeveen. De GRZ afdelingen bieden revalidatie aan geriatrische cliënten en werken persoonsgericht. Een afdeling biedt revalidatie aan cliënten met neurologische aandoeningen, de andere afdeling richt zich met name op orthopedisch herstel.
Met geriatrische revalidatiezorg worden mensen geholpen om te werken aan hun herstel en daarmee aan hun zelfstandigheid. De focus van het multidisciplinaire team van een specialist ouderengeneeskunde, paramedici, psychologen, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de cliënt. Elk teamlid bereidt vanuit zijn expertise een goede overgang van de cliënt naar huis voor, waar deze verder kan werken aan zijn/haar herstel. Het revalidatieplan is niet alleen gericht op therapieën, maar ook gericht op dagelijkse handelingen. Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Wat breng je mee


-Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Helpende (Zorg en Welzijn).
-Je hebt affiniteit met geriatrische cliënten met een neurologische aandoening of orthopedie.
-Je vindt het leuk om samen in een multidisciplinair team te werken en doelen te bereiken.
-Je bent bereid alle diensten te draaien, maar we houden zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

Dit mag je van ons verwachten


-We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
-We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.
-We bieden je een contract aan voor 8 tot 32 uur per week.
-Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 20, minimaal € 1.977,25 en maximaal €2.493,78 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
-Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
-Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Utrecht West

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Wij zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken en gaan graag met je in gesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexandra v/d Schaaf op nummer 06-10928636.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende GRZ - Maria-Oord - Vinkeveen