Helpende niv 2 - Herman Gorterhof - Spijkenisse

Helpende

Als Helpende draag je zorg voor een goed en passend woonklimaat voor onze bewoners. Je assisteert de bewoners bij de dagelijkse taken, die zij niet meer zelf kunnen en ben je een echte steun. In gesprekken heb je een luisterend oor en je voelt precies aan wat mensen bedoelen en nodig hebben. Dit houd je bij in het zorgdossier en waar nodig overleg je met je collega’s in het team. Daarnaast onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je stimuleert de bewoners om zoveel mogelijk zelf te blijven doen, dat vind je belangrijk als Helpende. Je biedt veiligheid en geborgenheid, want daar ga jij helemaal voor.

Voor ons gezellige en gemotiveerde team van Herman Gorterhof in Spijkenisse zoeken wij twee enthousiaste en flexibele Helpende collega's voor 16 uur per week.

Kennismaken met de professionals van ons team? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee?


 • Je bent in het bezit van het MBO diploma Helpende (Zorg en Welzijn).
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je kunt goed samenwerken met collega's.
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een verzorgd uiterlijk.
 • Je bent geduldig en stressbestendig.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 20 (max. € 2.568,59 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Careyn Wonen met Zorg

‘Met lichamelijke en emotionele uitdagingen vinden we spannender en mooier dan alleen kijken naar ziekte’

Met het mooiste uitzicht van iedereen zitten er 22 appartementen bovenin de Herman Gorterhof voor mensen die net een stukje zorg nodig hebben, oftewel ‘laagcomplexe zorg’. Zij houden hun eigen huisarts en apotheek (dat kan toevallig beneden in het pand bij de huisartsenpost en apotheek zijn, maar hoeft niet), maar als er iets gebeurt is de zorg 24 uur per dag dichtbij.

Het team is er exclusief voor de bewoners van de Herman Gorterhof, maar werkt op een manier die vergelijkbaar is met de wijkzorg: de verzorgenden en verpleegkundigen delen hun werk in aan de hand van klantroutes en het gevoel is ook dat ze echt langs gaan bij de mensen thuis. Dat is een bewuste keuze. Bij het team staat niet de ziekte van de bewoner centraal, maar zijn vermogen om met lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. In deze benadering is de bewoner een completer mens en ook de zorgprofessional werkt completer en op meerdere gebieden tegelijk.

Ga jij dit team versterken, dan mag je je ook als mens ontwikkelen. Je krijgt naast je werk alle ondersteuning en ruimte voor je ambities en scholing. Dat maakt het waardevol en boeiend!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature bel, WhatsApp of mail met Miranda Schotting, teammanager, via 06-51 058 047 of m.schotting@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niv 2 - Herman Gorterhof - Spijkenisse