Helpende niv 2 (Somatiek) - De Plantage - Brielle

Helpende

Voor ons superleuke en gemotiveerde team van De Plantage in Brielle (afdeling Weergors - Fort Hellevoetsluis) zoeken wij enthousiaste en flexibele Helpende collega's voor ochtenddiensten of wisselende diensten, ieder voor 15 uur per week.

Als Helpende ben je hét aanspreekpunt voor onze bewoners. Je verleent hulp bij de dagelijkse verzorging en ondersteunt bij de dagactiviteiten van de bewoners. Als Helpende stel je de zorgwensen en behoeften van de bewoner centraal. Als je veranderingen in de gezondheid en het welbevinden van de bewoner opmerkt, bespreek je deze met een collega en kijk je samen naar oplossingen. Hierbij kun je denken aan het regelen van aanvullende zorg of ondersteuning. Daarnaast onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je stimuleert de bewoners om zoveel mogelijk zelf te blijven doen en biedt veiligheid en geborgenheid.

Kennismaken met de professionals van ons team en een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Verpleeghuis De Plantage in Brielle heeft ca.140 bewoners in drie verschillende woonvormen: jongeren met niet aangeboren hersenletsel, somatische ouderen en psychogeriatrie. Belangrijke kenmerken van Careyn De Plantage zijn: kleinschaligheid, eigentijdse en professionele zorg, een prettig leefklimaat, maximale betrokkenheid van bewoners en hun familie en aandacht voor het individu. De afdeling Weergors - Fort Hellevoetsluis is een afdeling voor somatische zorg voor ouderen.

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van het MBO diploma Helpende (Zorg en Welzijn).
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je kunt goed samenwerken met collega's.
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar.
 • Je bent geduldig en stressbestendig.

Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een contract voor 15 uur voor ochtenddiensten of wisselende diensten, net wat je voorkeur heeft.
 • De functie is ingedeeld in: FWG 20 (max. € 2.772,02 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de toen jonge prinses Beatrix.

Als je ons team komt versterken is het leuk om te weten, dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn zeven afdelingen: drie met psychogeriatrische bewoners, twee met bewoners met een lichamelijke beperking en twee met bewoners met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Uitgangspunt is steeds, dat onze bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn.

Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 145 kamers. Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Christina Wolfert, Teammanager, via c.wolfert@careyn.nl of 06-17 565 836.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niv 2 (Somatiek) - De Plantage - Brielle