Helpende niveau 2 - Blankenburg - Rozenburg

Helpende

Je doet de dingen met je hart, dat maakt jou als Helpende ook zo goed in je werk. Je assisteert bij de dagelijkse taken, die mensen niet meer zelf kunnen doen en bent een echte steun. Je helpt bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. In gesprekken bied je een luisterend oor en voel je precies aan wat de mensen bedoelen en nodig hebben. Dit hou je bij in het zorgdossier en waar nodig overleg je met je collega’s in het team.

Het welzijn van onze bewoners is erg belangrijk voor ons. Een belangrijke taak als Helpende om te bieden aan de bewoners. Je biedt veiligheid en geborgenheid, want daar ga jij helemaal voor.

Voor ons gezellige en gemotiveerde team van Blankenburg zoeken wij een enthousiaste en flexibele Helpende collega voor 16 uur tot 24 uur per week.

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee?


 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (Zorg en Welzijn).
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je kunt goed samenwerken met collega's.
 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een verzorgd uiterlijk.
 • Je bent geduldig en stressbestendig.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 20 (max. € 2.568,59 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

‘We zijn er trots op dat onze bewoners zich bij ons echt thuis voelen’

Blankenburg, het witte woonzorgcentrum met 40 appartementen in het dorpje Rozenburg, betekent voor de bewoners ‘thuis’. Want hier wonen ze met de zelfstandigheid waar dat mogelijk is, leven ze in hun eigen huiselijkheid en sfeer, hebben een dagindeling die bij hen past en komt de familie net zo makkelijk over de vloer.

Dat willen ze graag zo in Blankenburg. ‘Bewoners ervaren het bij ons als echt thuis omdat wij ons aanpassen aan hen en niet andersom.’

Beneden is er het ‘dorpscentrum ’t Veerhuis’ waar alle ouderen uit het dorp kunnen komen koersballen, sjoelen, schilderen en zingen. Beneden is ook de plek van huisartsen, fysiotherapeuten en de apotheek en het is daardoor een levendige boel. Dat hoort ook wel een beetje in dit dorpje dat omgeven is door water en industrie en waar iedereen elkaar kent.

Ga je in Blankenburg werken, dan kom je bij mensen op bezoek in plaats van dat je op een afdeling werkt. Bewoners hebben een volledig appartement met huis- en slaapkamer waar je niet zomaar naar binnen loopt. Vroeger was Blankenburg een verzorgingshuis en zo is er een mix van mensen die volledige zorg nodig hebben en mensen met lichtere lichamelijke en cognitieve problemen. Je ondersteunt hen om hun leven te leiden zoals zij dat waardevol en belangrijk vinden.

En: het is niet gek als je je werk in Blankenburg zou willen combineren met de wijkzorg in Rozenburg om alert te blijven. Makkelijk te regelen, juist hier.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Laura Visser via l.visser@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niveau 2 - Blankenburg - Rozenburg