Helpende niveau 2 - KSW Parkwijk

Helpende

Ben jij een zorgtopper en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Careyn en laten we samen het verschil maken! Voor onze kleinschalig wonen locaties De Prinses, Geuzenveste, Parkwijk en Nieuw Chartreuse zijn wij op zoek naar een enthousiaste Helpende voor 20 tot 32 uur per week!

Functie omschrijving
Geen dag is hetzelfde en als jij ergens binnenstapt dan weet je precies wat er moet gebeuren. Je ondersteund en begeleidt onze bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners en dat maakt het werken voor jou in de ouderenzorg zo bijzonder. Je houdt van een praatje maken en hebt oog en oor voor wat onze bewoners eigenlijk bedoelen en nodig hebben. Je vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven, ook als ze kwetsbaarder worden. Je kunt goed zelfstandig werken en schakelt je collega’s in op momenten waar jij signaleert dat dit nodig is.

Wij bieden;
- Ruime ontwikkel,- en doorgroeimogelijkheden;
- Het salaris is conform cao VVT FWG 20;
- Je ontvangt onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avonden en weekenden, 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- Wij bieden een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals fietsregeling, beroepsvereniging, verkoop of aankoop verlofuren, regeling aanvullende reiskosten etc;
- Goede balans tussen werk en privé;
- Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Wij vragen;
- Je bent in het bezit van een diploma mbo Helpende niveau 2;
- Je bent in staat om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheid te nemen;
- Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
- Je hebt een professionele werkhouding en je staat de bewoners correct en respectvol te woord.

Careyn
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in verpleeghuis en in de thuiszorg. Onze doelgroep bestaat uit ouderen die ondersteuning nodig hebben van jou als zorgprofessional. Bij Careyn kunnen ouderen zijn wie ze graag willen zijn, wij staan hier voor open en zijn zelf ook open. Daarnaast willen we ouderen meer regie geven. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt en bij ons wil blijven leren, ontwikkelen en werken. We worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven. Daarbij richten wij ons ook op ontwikkeling. Wij willen namelijk dat je lekker in je vel zit en bieden je niet alleen werk dat precies bij jou past, maar staan ook naast je om je te ondersteunen zodat je het beste uit je zelf kunt halen.

Careyn Wonen met Zorg

Mooie, kleinschalige woonplekken in Utrecht, zijn het, waar 6-8 bewoners met dementie samen een huishouden vormen: De Prinses en De Geuzenveste in de wijk Zuilen, Nieuw Chartreuse in Ondiep en Parkwijk in Leidsche Rijn. Elke woning telt drie huishoudens. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer en deelt de grote huiskamer met open keuken. Hier werk je echt zelfstandig.

Je runt in feite zelf het hele huishouden, ondersteunt de bewoners door structuur aan te brengen in de dagindeling én je zorgt voor de sfeer. Want ook die is aan jou, je kunt het zo gezellig maken als je wilt. Waar het kan, betrek je de bewoners en laat hen hun keuzes maken. En ook al weet jij best dat iemand elke dag kaas op brood wil, jouw vraag bij het ontbijt is ‘en, wat wilt u er vandaag op, hagelslag of kaas?’

Je hebt veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. De familie is dol op je. Je doet ertoe. En jij? Jij hebt er lol in om het zo te organiseren. In jouw huishouden kan iedereen mee helpen koken en blijven eten. En heeft iemand iets lekkers meegenomen? Heerlijk! Niet alleen voor vader of moeder, maar voor de hele groep. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Anja van Es via 06-30174740 of An.vanEs@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niveau 2 - KSW Parkwijk