Helpende of Medewerker MZ - Woerdblok - Naaldwijk

Helpende

Helpende of Medewerker Maatschappelijke Zorg, ben jij op zoek naar ons?

Met enthousiasme solliciteert Careyn bij jou! Word jij onze nieuwe helpende of medewerker maatschappelijke zorg collega?

Wij zoeken mensen met een passie voor de zorg. Vind jij het leuk om anderen te helpen? Wij zijn er al van overtuigd dat jij, met jouw kwaliteiten een aanvulling wordt in één van onze teams.

Wie ben jij? Jij bent vriendelijk, je bezit inlevingsvermogen en je bent behulpzaam.

Ben jij beschikbaar in de avonden: zeven dagen in de week van 19.00-22.00 uur en in de weekenden van 8.00-11.00 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze ervaringen in de ouderenzorg hebben ons geleerd hoe belangrijk het is om een vertrouwde omgeving te creëren voor onze dementerende bewoners. Een plek waar zij zich veilig en geborgen kunnen voelen. Heb jij een warm hart voor de zorg? Wil je ook graag een bijdrage leveren aan het Welzijn van onze bewoners op de afdeling kleinschalig wonen? Stap dan nu in en wordt onderdeel van een leuk team van Careyn!

Dit mag je van ons verwachten


 • Een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 20 volgens de CAO VVT.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week.

 • Careyn Wonen met Zorg

  Careyn Woerdblok is een gezellige omgeving waar altijd wel wat te doen is. Woerdblok bestaat uit vier fraai vormgegeven villa's waarbij niets doet denken aan een zorgcentrum. Het complex is een lust voor het oog. De hoge woontoren 'ILand Villa' bevat 38 luxe koopappartementen. In de drie lagere villa's beschikt Careyn over 63 moderne zorgappartementen. Die zijn voor ouderen die nog redelijk zelfstandig kunnen wonen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Voor meer informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Petra van Dijk, Manager Zorg, via 06-21 221 476.

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Helpende of Medewerker MZ - Woerdblok - Naaldwijk